Cristiano Ronaldo eleştirilere hat-trick’le cevap verdi

14.03.2021 - 23:18 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 23:22

Serie A haberleri… Juventus’un Şampiyonlar Ligi’nde Porto’ya elenmesinin ardından hedefteki adam haline gelen Cristiano Ronaldo, ligdeki Cagliari maçında patlama yaptı. İşte ayrıntılar…

Cristiano Ronaldo eleştirilere hat-trick’le cevap verdi

AJANSSPOR-HABER

İtalya’da çalkantılı bir sezon geçiren Juventus, Cagliari deplasmanında Cristiano Ronaldo’nun goleriyle 3-1 kazandı. Hafta arası Şampiyonlar Ligi’nde Porto’ya elenerek hayal kırıklığı yaratan siyah beyazlılar, Serie A’nın 27. haftasında Sardunya temsilcisine konuk oldu.

32 dakikada hat-trick yaptı

Juventus 10. dakikada Ronaldo ile öne geçti. Aynı futbolcu 25. dakikada penaltıdan farkı ikiye çıkardı. 32. dakikada bir kez daha fileleri havalandıran Portekizli yıldız ilk yarı sonunda takımına 3-0’lık üstünlüğü getirdi.  

Ev sahibi Cagliari, 61. dakikada Giovanni Simeone ile farkı 2'ye indirse de maç 3-1 Juventus’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Tepkisini maç sonu konuşmayarak gösterdi

Böylece günlerdir ağır eleştirilere maruz kalan Cristiano Ronaldo cevabını sahada yaptığı hat-trick’le vermiş oldu. Ronaldo, Serie A'da bu sezon forma giydiği 23 maçta 23 gole ulaşarak gol krallığı yarışında da zirvede yer aldı. Portekizli yıldız hafta boyunca hakkında yapılan haberlere tepki olarak maç sonu röportaj vermeyi reddetti. 

Juventus Inter'in 10 puan gerisinde kaldı

Juventus’da milli futbolcu Merih Demiral sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Bu galibiyetle puanını 55'e çıkartan bir maçı eksik Juve, İtalya Ligi’nde Torino'yu 2-1 yenen lider Inter'in 10 puan gerisinde 3. basamakta yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler