Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e geri döneceği iddia edildi

02.05.2022 - 10:03 | Son Güncellenme: 02.05.2022 - 10:14

2009'da ayrıldığı Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo'nun, İngiltere'deki döneminin bu kez kısa süreceği ve eski takımı Real Madrid'e döneceği iddia edildi.

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e geri döneceği iddia edildi

Futbol tarihinin yaşayan efsanelerinden Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, kariyerine Manchester United'da devam ediyor. Portekizli futbolcunun Manchester United'ın yeni teknik direktörü Erik Ten Hag'ın göreve gelmesiyle birlikte takımdan ayrılacağı ileri sürüldü.

Gelecek sezon United'ın yeniden ayağa kalkmak adına Ajax'ın teknik direktörü Erik Ten Hag'ı göreve getirecek olması, birçok oyuncunun takımdaki geleceğini etkileyecek. Bu isimlerden birinin de Ronaldo olması bekleniyor. 

"Ronaldo'nun her maçta oynaması garanti değil"

İngiliz gazetesi Daily Mirror'da yer alan haberde; Ten Hag'ın Ronaldo'yu United'ın yakın geleceğinin anahtarı olarak görüp görmediğinin belli olmadığı belirtilirken, "Ten Hag, yüksek enerji ve gençler üzerine kurulu yeni bir Manchester United planlıyor ve bu durumda Ronaldo'nun her maçta oynaması garanti değil." ifadedeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo bir kez daha futbol tarihine geçti! Dev maçta kazanan...
Habere Git

"Ronaldo, Real Madrid'e dönebilir"

Gazete ayrıca Cristiano Ronaldo'nun yeni teknik direktör tarafından tercih edilmemesi halinde ünlü futbolcunun gideceği takımı da açıkladı. Haberde, "Cristiano Ronaldo, Erik ten Hag belirsizliğinin ortasında yaz aylarında eski takımı Real Madrid'e dönebilir. İspanyol devi, Portekizli yıldızla yeniden bir araya gelme konusunda oldukça istekli." denildi.

Ronaldo'nun bu sezonki performansı

Manchester United formasıyla 36 resmi maçta forma giyen Ronaldo, 23 gol ve 3 asistle oynuyor. İngiliz ekibinin ligdeki kötü gidişine rağmen takımının Premier Lig'de en golcü oyuncusu olan Ronaldo, attığı 17 golle, Premier Lig tarihinde 37 yaşında bu gol sayısına ulaşan ilk oyuncu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler