Cristiano Ronaldo, evine dönüyor! Dev takas...

23.04.2021 - 21:09 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 21:21

Manchester United Cristiano Ronaldo'yu; Juventus ise Pogba'yı transfer etmek istiyor. Manchester United ve Juventus, yılın transfer takasına hazırlanıyor. İşte flaş gelişme...

Cristiano Ronaldo, evine dönüyor! Dev takas...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Sezon sonu Juventus’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo, eski takımı Manchester United’a dönebileceği öne sürüldü.

 

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Manchester United'ın Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes'den bilgi aldığını öne sürdü. 

 

Transferde Ronaldo - Pogba takası!

Schira, geçtiğimiz günlerde Manchester United’ın Ronaldo’ya karşılık Paul Pogba’yı Juventus’a gönderebileceğini de belirtmişti. Bu transferin takas yolu ile gerçekleşmesi daha büyük bir ihtimal olarak görülüyor.

 

28 yaşındaki Fransız futbolcu Paul Pogba, 2012-16 yılları arasında Juventus formasını giymiş, daha sonra Manchester United’a transfer olmuştu. 

 

Ronaldo maaşında indirime hazır

Öte yandan Cristiano Ronaldo’nun da İngiliz ekibine dönmeye sıcak baktığı ve maaşında indirime gidebileceği de kaydedildi. Portekizli, Juventus'tan yıllık 31 milyon Euro kazanıyor ve sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek

 

Premier Lig'de 6 yıla 4 kupa sığdırdı

2003 ile 2009 yılları arasında Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo, 3 Premier Lig şampiyonluğu ve 1 kez de Şampiyonlar Ligi kazandı. 36 yaşındaki yıldız Kırmızı Şeytanlar’da 292 maçta 118 gol kaydetti. 

 

Ronaldo bu sezon kaç gol attı?

Ronaldo bu sezon ise Juventus ile çıktığı 42 maçta 34 gol atıp 5 asist yaptı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler