"Cristiano Ronaldo futbol nasıl oynanır bilmiyor"

23.09.2024 - 18:17 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 18:25

Eski Real Madrid futbolcusu, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al-Nassr'ın formasını giyen Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı eleştirilerde bulundu.

"Cristiano Ronaldo futbol nasıl oynanır bilmiyor"

AJANSSPOR - HABER

Bir dönem Real Madrid'in de formasını giyen eski futbolcu Antonio Cassano, futbol hayatını Suudi Arabistan'da sürdüren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Futbol nasıl oynanır bilmiyor"

Cristiano Ronaldo'nun futbol oynamayı bilmediği yorumunda bulunan Antonio Cassano, "Cristiano Ronaldo futbol nasıl oynanır bilmiyor. Kariyerini 3000 golle de tamamlayabilir, umurumda değil" şeklinde konuştu.

"Tek amacı gol atmak"

Sözlerine devam eden eski İtalyan futbolcu, "Higuain, Agüero, Benzema, Lewandowski, Zlatan, Suarez... Bu adamlar takım arkadaşlarıyla nasıl bağlantı oyunu oynayabileceğini biliyor. Bu isimler Ronaldo'nun aksine daha birçok farklı şeyi yapabiliyor, Ronaldo'nun ise tek amacı gol atmak" dedi.

Kariyerinde Real Madrid, Inter ve Milan gibi takımların formasını giyen Antonio Cassano, 2018 yılında Hellas Verona formasıyla futbol kariyerine nokta koydu.

Kariyeri boyunca 515 maçta forma giyen İtalyan forvet, 139 gol ve 118 asistle imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler