Cristiano Ronaldo, Galatasaray'ın gözdesini istiyor!

03.06.2024 - 11:48 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 12:25

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr'ın formasını giyen Cristiano Ronaldo, kulübe Real Madrid modelini getirmek istiyor. İşte tüm detaylar...

Cristiano Ronaldo, Galatasaray'ın gözdesini istiyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'ın formasını giyen Cristiano Ronaldo, son olarak Suudi Arabistan Kupası'nda Al Hilal'e kaybetmeleriyle birlikte takımının daha rekabetçi olmasını istiyor.

Suudi ekibinde geçirdiği iki sezonun ardından henüz kupa elde edemeyen Ronaldo'nun, Al Nassr'a "Real Madrid modeli" getirmek istediği kaydedildi. Portekizli yıldız bu doğrultuda, Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında olduğu da iddia edilen eski Real Madrid yıldızlarına Al Nassr formasını giydirmek istiyor. Detaylar...

Ronaldo'nun hedefleri

Al Nassr'daki ağırlığına güvenen Cristiano Ronaldo, bu yaz takıma Real Madrid'den eski takım arkadaşları Nacho Fernandez ve Casemiro'nun transfer edilmesini istiyor. 30 Haziran itibarıyla Madrid ekibindeki sözleşmesi sona erecek olan Nacho'nun kariyerine MLS'te devam etmesi bekleniyordu ancak 34 yaşındaki futbolcunun bu kararından vazgeçtiği kaydedildi.

Ronaldo'nun takımda görmek istediği bir diğer ismin ise, Manchester United'ta çalkantılı bir sezona imza atan Casemiro olduğu öğrenildi. Haber detayında, Brezilyalı futbolcunun United'ta geçirdiği sezonun ardından yeni bir takımın formasını giymeye sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaray'da Casemiro sesleri

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'da görmek istediği Casemiro için Galatasaray iddiaları da gündeme geldi. Fanatik'te yer alan haberine göre; Gelecek sezon için güçlü bir orta saha kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılarda transfer hedeflerinden biri de Casemiro. Galatasaray'ın ayrıca İlkay Gündoğan için de nabız yokladığı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler