Cristiano Ronaldo, Juventus'tan ayrılıyor mu? Resmi açıklama

22.11.2020 - 11:40 | Son Güncellenme: 22.11.2020 - 11:46

Juventus haberleri... İtalya Ligi takımlarından Juventus'un sportif direktörü Fabio Paratici, Cristiano Ronaldo'nun geleceği ve Arjantinli yıldız Paulo Dybala hakkında konuştu. Portekizli yıldız Ronaldo takımdan ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo, Juventus'tan ayrılıyor mu? Resmi açıklama

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'un sportif direktörü Fabio Paratici, takımın Cagliari'yi sahasında 2-0 yendiği karşılaşma sonrası Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Biz Juventus'uz, kazanmak DNA'mızda var"

DAZN'a konuşan Paratici, "Biz Juventus'uz, kazanmak DNA'mızda var. Bizler kazanmaya alışkın insanlarız. Dybala harika bir oyuncu ve tüm oyuncular gibi o da elinden geleni yapıp kahraman olmak istiyor. Lazio maçından önce bazı sorunları vardı ama şimdi daha iyi durumda" dedi.

"Ronaldo'nun geleceği bizimle, bunu size temin edebilirim"

Cagliari karşısında 2 gol atan Cristiano Ronaldo hakkında sözlerine devam eden Paratici, "Ronaldo'nun geleceği bizimle, bunu size temin edebilirim. Söylenti her zaman var. Oyuncuların ismi birçok taımla anılıyor ama biz bu dedikoduları çok fazla dikkate almıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Hangi takımlar isitiyor?

Bilindiği üzere 35 yaşındaki oyuncunun ismi bir süredir Fransız devi Paris Saint-Germain (PSG) ile anılıyordu. Ayrıca eski takımı Manchester United'ın da Ronaldo'yu yeniden kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edilmişti. 

Bu sezonki performansı...

İtalyan ekibi ile bu sezon 6 maçta sahaya çıkan Ronaldo; 8 gol ve 1 asist kaydetti.

  • İtalya Ligi: 5 maç, 8 gol
  • Şampiyonlar Ligi: 1 maç, 1 asist

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 
Senin için hazırladığımız haberler