Cristiano Ronaldo Kaldığı Otele Servet Ödedi!

İsa Kethüda
22.02.2023 - 14:23 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 14:40

Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun kaldığı otele ödediği ücret dudak uçuklattı. Detaylar.

Cristiano Ronaldo Kaldığı Otele Servet Ödedi!

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kaldığı otele servet ödedi.

Ronaldo kaldığı otele servet ödedi

Fanatik'in derlediği habere göre; Al Nassr'ın dünyaca ünlü yıldızı Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo konuşulmaya devam ediyor. Arabistan'da yeni evine taşınan Ronaldo'nun bu süre içinde kaldığı otele servet ödediği ortaya çıktı.

2 gol pası verdi

Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 17. haftasında sahasında Al Taawon ile karşı karşıya geldi. Ronaldo'nun ilk 11'de yer aldığı mücadelenin ilk yarısı ev sahibi Al Nassr, Abdulrahman Ghareeb'in attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarının ilk dakikalarında konuk ekip beraberliği yakaladı. 78. dakikada ise Cristiano Ronaldo'nun asistinde Abdullah Madu skoru belirleyen golü kaydetti. Portekizli oyuncu gol sevinci yaşayamasa da yaptığı iki asistle Al Nassr'ın üç puana uzanmasında büyük rol oynadı.

İlgini Çekebilir
Başkandan Onur Bulut'a olay sözler: "Fenerbahçe’de oynamazmış"
Habere Git

Sakatlık tehlikesi geçirdi

Karşılaşma öncesi Cristiano Ronaldo ve ısınırken bir taraftar sahaya girdi ve koşarak Ronaldo'ya doğru yöneldi. Ronaldo'ya doğru yaklaşan taraftarın ayakları, Portekizli yıldıza yaklaşırken kaydı. CR7, taraftarı son anda fark etti ve üstünden atladı. Portekizli yıldız bu hareketiyle sakatlanmaktan da son anda kurtuldu.

17 suit için rezervasyon

Riyad'daki bir otelde kalan Ronaldo'nun ödediği astronomik ücret dudak uçuklattı. Yıldız futbolcu, ailesi ve yakınlarının kaldığı 17 suit rezervasyonu yaptırmıştı.

Otele servet ödedi

Suudi Arabistan'daki evine geçiş yapan Ronaldo, ailesiyle birlikte şu ana dek konakladığı otele bir servet ödedi.

İlgini Çekebilir
Kafkas, TFF'yi topa tuttu: "Helalleşmeyi hak etmiyor muyum?”
Habere Git

250 bin sterlinlik ödeme yaptı

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra spor tarihinin en büyük kontratına imza atarak Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transfer olan Portekizli efsane Cristiano Ronaldo bu ülkedeki yeni evine taşınmadan önce şu ana kadar kaldığı otele 250 bin sterlinlik ödeme yaptı.

Sinema odası da var

Ronaldo ailesi otelde oturma odası, yemek odası, sinema odası ve Riyad manzaralı altın ve mermer banyolara sahip iki katlı kral dairesinde kalırken, İngiliz basınından The Mirror, otelin Ronaldo'ya 250 bin sterlinlik fatura çıkardığını belirtti.

Evine geçiş yaptı

Otelden çıkış yaptıktan sonra ailesiyle birlikte evine geçen Ronaldo'nun yeni evinin nerede olduğu henüz teyit edilmese de dünyaca ünlü süperstarın üst düzey güvenlik sistemine sahip özel bir alanda kalacağı düşünülüyor. Al-Nassr formasıyla çıkana kadar beş maça çıkan Ronaldo bu karşılaşmalara beş gol sığdırırken, iki de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Başkandan Onur Bulut'a olay sözler: "Fenerbahçe’de oynamazmış"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler