Cristiano Ronaldo koyunlardan kaçtı, Ada'da gündem oldu!

16.09.2021 - 14:02 | Son Güncellenme: 16.09.2021 - 14:06

Manchester United'ın yeni transferi Cristiano Ronaldo, lüks evinden ayrılmak zorunda kaldı. Nedenini İngiliz basını duyurdu. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo koyunlardan kaçtı, Ada'da gündem oldu!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'a 12 yıl aradan sonra dönüş yapan Cristiano Ronaldo, Ada'ya iner inmez çok lüks bir malikaneye yerleşti. Ancak; Ronaldo, 6 milyon sterline mâl olan malikânesini terk etmek zorunda kaldı. Bunun sebebi ise ortaya çıktı. Detaylar haberde...

Koyunlar Ronaldo'nun tadını kaçırdı

Ronaldo, gerçek bir profesyonel ve maçlardan sonra dinlenmeye ve toparlanmaya çok önem veriyor. Bu nedenle yıldız oyuncu, gözden uzak bir yerde ev tuttu. Evinin bulunduğu arsanın karşısında halka açık bir patika olması ve ön tarafta ise koyunların yer alması ise Ronaldo ile ailesinin tadını kaçırdı.

Uykuları bölününce evi değiştirdiler

Koyunların vakitli vakitsiz melemesi sonrasında sürekli olarak uykuları bölünen Ronaldo ve ailesi, lüks malikânesinden bu nedenle ayrılmak zorunda kaldı. Ronaldo şimdi başka bir lüks eve geçiş yaptı. Hatırlanacağı üzere Ronaldo'nun hayat ortağı Georgina Rodriguez, çocuklarının İngiliz kırsalında eğlenirken bir fotoğrafını çekmiş ve orada da koyunlar göze çarpmıştı. 

Temel amacı gol atmaya devam etmek

Ronaldo, 2003-2009 yılları arasında ilk kez United forması giydiği dönemde 292 maçta 118 gol attı. Premier Lig'e geri dönüşünde de Newcastle United karşısında 90 dakika oynadı ve 2 gol kaydetti. Kuşkusuz Ronaldo, profesyonelliği üst seviyede düşünmeye ve United'a daha fazla katkı sağlamaya gayret edecek gibi görünüyor. 

Ronaldo'nun evinde yok yok: 4 garaj!

Öte yandan süper yıldızın yeni evinde bir yüzme havuzu, spor salonu ve sinema odası dışında arabalarını da koyabileceği 4 garaj bulunuyor. Ronaldo, Juventus'tan United'a dönüşünde 5 günü karantinada geçirmiş ve lüks evinde antrenmanlar yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler