Cristiano Ronaldo neye uğradığını şaşırdı! İzin çıkmadı

23.09.2024 - 19:18 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 19:30

Futbol kariyerini Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında sürdüren dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, ülkesi Portekiz'de şoka uğradı. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo neye uğradığını şaşırdı! İzin çıkmadı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Al-Nassr forması terleten dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo eşi Georgina Rodriguez ve çocuklarıyla gittiği ülkesinde büyük bir sürpriz yaşadı.

Çocuklarının eğitimi için Portekiz'e gitti

Cristiano Ronaldo ve eşi Georgina Rodriguez, Portekiz'in en önemli eğitim kurumlarından biri olan San Julian eğitim merkezine çocuklarını kaydettirmek istedi.

Şoka uğradı

V+Fama programında konuşan Portekizli gazeteci Adriano Silva Mertens, Ronaldo ve eşi Georgina'nın burada yaşadığı şoku aktardı. Çıkan habere göre; San Julian eğitim merkezi Ronaldo'nun çocuklarının kaydına izin vermedi.

Reddedilme sebebi

Ronaldo'nun çocuklarının reddedilme sebebinin ise kurumun, diğer öğrencileri bu şöhretten korumak isteği olduğu ifade edildi.

Diğer çocukların ebeveynlerinin mahremiyet konusunda da endişelerinin olduğu aktarıldı.

"Okulun haber kaynağı olmasını istemiyorlar"

Portekizli gazeteci, konuyla ilgili şu bilgiyi aktardı: "Okulun sürekli bir haber kaynağı olmasını istemiyorlar ve çiftin çocuklarının varlığının okulun dinamiğini değiştireceğinden endişeliler."

Senin için hazırladığımız haberler