Cristiano Ronaldo Paris Saint - Germain'e (PSG) transfer olacak mı?

16.08.2021 - 23:14 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 23:19

Son dakika spor haberleri... Cristiano Ronaldo Paris Saint - Germain'e (PSG) transfer olacak mı? Ronaldo ve Messi birlikte mi oynayacak? İşte flaş iddia...

Cristiano Ronaldo Paris Saint - Germain'e (PSG) transfer olacak mı?

El Chiringuito TV, Cristiano Ronaldo ile ilgili önemli bir haberi açıklayacağını ifade etti. Bu haberin Ronaldo'nun Paris Saint - Germain'e transfer olma ihtimali olduğu iddia edildi. Juventus forması giyen Portekizli yıldızın takımdan ayrılmak istediğine yönelik haberler sık sık gündeme gelmişti. Peki Cristiano Ronaldo Paris Saint - Germain'e (PSG) transfer olacak mı? 

Cristiano Ronaldo Paris Saint - Germain'e (PSG) transfer olacak mı? 

İddiaya göre, Paris Saint-Germain, Juventus'la yeni sözleşme imzalaması beklenmeyen Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmak için girişimlere şimdiden başladı. İspanyol basınında çıkan haberlere göre, PSG gelecek sezon Mbappe'yle yolları ayıracak ve yerini Cristiano Ronaldo'yla dolduracak. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda futbolseverler hep hayalini kurduğu Ronalo-Messi ikilisini aynı takımda izleme fırsatı yakalayacak. 

Di Maria: Ronaldo PSG'ye gitmek isterdi

Portekizli yıldızın Real Madrid'den eski takım arkadaşı Arjantinli oyuncu Di Maria, TYC Sports'a konuştu. Di Maria, PSG'nin yüksek bir oyuncu kalitesine sahip olduğunu söylerken Cristiano Ronaldo'nun da PSG'ye gelmek isteyeceğini söyledi:

 

"Kadronun niteliği ve niceliği benzersiz. Harika oyuncular her zaman en iyi takımın parçası olmak ister. Cristiano kesinlikle burada olmak istiyordu ancak kulüp Messi'yi tercih etti. ve bu daha da iyi."


 

Senin için hazırladığımız haberler