Juventus, Manchester United'ın Cristiano Ronaldo takas önerisini reddetti

12.08.2022 - 14:08 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 14:21

Manchester United, takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo'yu Juventus'a takasta önerdi. İtalyan ekibi teklifi reddetti.

Juventus, Manchester United'ın Cristiano Ronaldo takas önerisini reddetti

Sezon başında döndüğü İngiliz ekibindeki geleceği merak konusu olan 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Manchester, Ronaldo'yu takasta önerdi

NTV Spor'un Rai Sport'tan aktardığı habere göre; Cristiano Ronaldo, Manchester United tarafından Rabiot transferinde anlaşmaya dahil edilmek istendi. Ancak İtalyan devi Juventus bu öneriyi reddetti.

Mendes, Juventus'u aramaya devam ediyor

Yine haberde yer alan bilgiye göre; 37 yaşındaki golcü futbolcunun menajeri Jorge Mendes, teklif reddedilmiş olmasına rağmen, Juventus temsilcilerini aramaya devam ediyor. Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübe gitmek istediği biliniyor.

Florentino Perez'in tepkisi gündem oldu

Diğer taraftan Real Madrid başkanı Florentino Perez'in, Ronaldo'yu yeniden transfer etmesini isteyen bir taraftara verdiği cevap gündem oldu.

Sosyal medyada paylaşılan videoda taraftarın Perez'e; "Başkanım, Cristiano'yu alın." dediği duyulurken; Başkan Perez'in cevabı ise; "Cristiano mu? Yine mi? 38 yaşında." oldu.

Portekizli oyuncu, 2018-2021 yılları arasında Juventus formasını giymişti. Siyah-Beyazlılar'da 134 maça çıkan Cristiano Ronaldo, bu karşılaşmalarda takımı adına 101 gol ve 22 asist kaydetmişti.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'nun kız kardeşinden başkana ağır cevap!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler