Cristiano Ronaldo ve Manchester City'nin yıldızı buluşuyor!

06.07.2024 - 00:16 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 00:27

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin formasını giyen yıldız isim ile Al Nassr'ın dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo aynı takımda buluşmaya hazırlanıyor.

Cristiano Ronaldo ve Manchester City'nin yıldızı buluşuyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

ESPN'de yer alan habere göre; Manchester City'nin yıldız ismi, Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan transfer teklifi aldı.

Al Nassr'dan Ederson hamlesi

Pep Guardiola liderliğindeki Manchester City'nin Brezilyalı kalecisi Ederson, Al Nassr'ın radarında. Haberde, Suudi temsilcisinin Ederson'a City'deki maaşının 3 katı değerinde bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığı kaydedildi.

City'nin ayrılık şartları

Haber detayında Manchester ekibinin Brezilyalı yıldızı takımda tutmak istediği belirtilse de oyuncunun ayrılmak istemesi ve yüksek bir teklifin gelmesi halinde ayrılığa yeşil ışık yakılabileceği ifade edildi.

Yıldızlar karması

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın kadrosunda Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Anderson Talisca ve Marcelo Brozovic gibi yıldızlar yer alıyor.

40 milyon Euro'ya transfer oldu

Ederson, 2017-18 sezonunda Benfica'dan 40 milyon Euro karşılığında Manchester City'nin yolunu tuttu.

155 maçta kalesini gole kapattı

Premier Lig ekibiyle geride kalan 7 sezonda 332 maça çıkan 30 yaşındaki file bekçisi, 155 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler