Cristiano Ronaldo yıldız ismi Al-Nassr'a istedi, maaşı kendi belirledi!

05.10.2024 - 23:16 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 23:29

Cristiano Ronaldo, dünyaca ünlü futbolcunun Al-Nassr'a transfer edilmesini yönetimden istedi. Portekizli yıldız yapılacak teklifi kendi belirledi. Detaylar...

Cristiano Ronaldo yıldız ismi Al-Nassr'a istedi, maaşı kendi belirledi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Futbol kariyerini Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarında sürdüren Cristiano Ronaldo, kulüp yönetiminden dev bir transferi bitirmelerini istedi. Portekizli yıldız transfer teklifini de kendisi belirledi. İşte detaylar...

Ronaldo o ismi istedi

İspanyol basınından Mundo Deportivo imzalı habere göre; Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al-Nassr yönetiminden Manchester City'nin Belçikalı futbolcusu Kevin De Bruyne'yi transfer etmesini istedi.

De Bruyne'nin kazancını Ronaldo belirledi

Çıkan haberde Cristiano Ronaldo'nun, yapılacak teklifi de kendisinin belirlediği ifade edildi. Buna göre 39 yaşındaki yıldızın, Al-Nassr yönetimine Kevin De Bruyne için haftalık 1 milyon dolarlık teklif yapması yönünde baskı yaptığı belirtildi.

Ronaldo'nun, Belçikalı yıldızın bu teklifi reddetmesinin zor olduğunu düşündüğü aktarıldı.

Sözleşmesi bitiyor

2015 yılında Manchester City'nin yolunu tutan Kevin De Bruyne'nin sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek. 33 yaşındaki on numara, İngiliz ekibiyle yeni sözleşme imzalamadı.

Manchester United performansı

Manchester City kariyeri boyunda 388 maçta sahaya çıkan Kevin De Bruyne, bu karşılaşmalarda 103 kez ağları havalandırırken 171 de gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler