Cristiano Ronaldo'dan annesine stadyum yasağı!

07.09.2021 - 14:56 | Son Güncellenme: 07.09.2021 - 15:00

Manchester United'ın yeni transferi Cristiano Ronaldo, İngiliz basınına konuştu. Annesine koyduğu yasak ve ünlü olmanın zorluklarını anlattı. İşte detaylar.

Cristiano Ronaldo'dan annesine stadyum yasağı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

12 yıl aradan sonra İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo, annesiyle ilgili aldığı bir kararı paylaştı. Ronaldo'nun annesi bundan sonra oğlunu stadyumda izleyemeyecek. Detaylar haberde...

Ronaldo annesini koruma altına aldı

Kariyerini annesine borçlu olduğunu daha önceki röportajlarında dile getiren dünyaca ünlü Portekizli yıldız Ronaldo, 'Aile her şeydir' diyerek annesini koruma altına aldı.

Sağlığını düşündü ve maçlardan uzak tutacak

"Annem bu ailenin her şeyidir. Bugüne kadar sahip olduğum şeyin mimarıdır. Beni her zaman desteklediği için kendisine minnettarım" diyen Ronaldo, İngiliz gazeteci Pierce Morgan'a yaptığı açıklamada annesini stadyumdan uzak tutacağını dile getirdi.

Stadyumda bayıldı, dişi kırıldı

Daily Mail'deki habere göre; Ronaldo, "Anne dinle, artık bir babam yok. Ben annemi de kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden, çeyrek final, yarı final ve finali izlemeyeceksin" dedi. Hatırlanacağı üzere Ronaldo'nun 66 yaşındaki annesi Dolores Aveiro, daha önce stadyumda bayılmış ve bir keresinde de maç izlerken yaşadığı stresten dişi kırılmıştı. 

"Hayallerinin peşinden git Ronaldo"

Öte yandan Ronaldo, annesinin kariyeri adına çok önemli bir sözünü de hatırlattı. Ronaldo, 12 yaşındayken Sporting genç takımında oynamak için Lizbon'a gitmek istediğini ve annesinin o gün kendisine, "Oğlum gerçekten istediğin buysa seni durdurmayacağım. Gitmene izin vermek benim için zor olacak ama hayallerinin peşinden git" dediğini hatırlattı. 

"Ronaldo olmak sıkıcı"

Manchester United'da yeniden 7 numaralı formayı terletecek olan Ronaldo, dünyaca ünlü olmanın zorluklarından da bahsetti. Ronaldo, "Dürüst olmak gerekirse Ronaldo olmak çok sıkıcı. Son 2 yılda çocuklarımla kaç kez para gittiğimi biliyor musunuz? Sıfır. Çünkü ben parka gittiğimde bir anda bir sürü insan yanımıza geliyor. Çocuklar gergin oluyor, ben gergin oluyorum. Olmuyor. Arkadaşlarla bara gidemiyorum. Çünkü orada benimle rahat olamayacaklarını biliyorum. Maalesef çevremdeki insanlar benden daha gergin oluyorlar" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler