Cristiano Ronaldo'dan Barcelonalı yıldıza övgüler!

19.09.2024 - 18:17 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 18:24

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Nassr'ın formasını giyen Cristiano Ronaldo, Barcelona forması giyen genç yıldızdan övgüyle bahsetti. Detaylar...

Cristiano Ronaldo'dan Barcelonalı yıldıza övgüler!

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz haftalar kendi YouTube kanalını açan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan eski takım arkadaşı Rio Ferdinand ile bir araya geldiği bir video paylaştı.

Ronaldo'dan Yamal açıklaması

Ronaldo, yeni videosunda Barcelona'nın dünya futboluna kazandırdığı 17 yaşındaki İspanyol genç yıldız Lamine Yamal hakkında konuştu.

Yamal'dan övgüyle bahseden Portekizli futbolcu, "Çok fazla yetenek görüyorum" dedi.

"Onda çok büyük bir yetenek görüyorum, çok fazla potansiyeli var."

Ronaldo'nun Yamal hakkındaki sözleri şu şekilde: "Onda çok büyük bir yetenek görüyorum, çok fazla potansiyeli var. Bu kadar gençken şansa da ihtiyacınız var, umarım herhangi bir sorunla karşılaşmaz"

Sözlerine devam eden Ronaldo, "İspanyol milli takımının ortamı da büyümek için gerçekten çok iyi. Tekrar ediyorum, büyük bir potansiyeli var. Ama bakalım ne olacak?" Bu yeni nesil için en iyi oyunculardan biri olacağına inanıyorum." dedi.

Bu sezona hızlı başladı

2007 doğumlu İspanyol futbolcu Lamine Yamal, bu sezon Barcelona formasıyla 5 maça çıktı ve şimdiden 3 gol, 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler