Cristian Ronaldo ve Suudi Arabistan Ligi S Sport Plus'ta

Cüneyt Muharremoğlu
20.01.2023 - 12:24 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 12:56

S Sport Plus, dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Luis Gustavo, Anderson Talisca'nın da bulunduğu Suudi Arabistan Ligi'ni canlı yayınlayacak... İşte detaylar...

Cristian Ronaldo ve Suudi Arabistan Ligi S Sport Plus'ta

AJANSSPOR HABER

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olmasıyla gündeme gelen Suudi Arabistan Ligi,  S Sport Plus'ta seyirciyle buluşacak. 

Talisca ve Gustavo da Suudi Arabistan Ligi'nde

Ronaldo'nun yanı sıra Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Brezilyalı futbolcular Anderson Talisca ve Luis Gustavo'da Al Nassr forması giyiyor. Gustavo Fenerbahçe'de Talisca ise Beşiktaş'ta forma giymişti. 

Al Nassr - Al İttifak maçı canlı yayında

S Sport Plus'tan yayınlanacak ilk maç Al Nassr - Al İttifak arasında olacak. Karşılaşma pazar günü yapılacak ve saat 22.00'de başlayacak.

İlgini Çekebilir
Messi ve Ronaldo belki de son kez karşılaştı! PSG dağıttı!
Habere Git

Suudi Arabistan'dan 2 maç

S Sports Plus'ta bu sezon biri Ronlado, Talisca, Gustavo gibi yıldızların formasını giydiği Al Nassr maçlarnrı ile bir farklı karşılaşma her hafta yayınlanacak.

Zirvede Ittihad var

Al Nassr, 16 takımlı  Suudi Arabistan Ligi'nde 13 maçta topladığı 30 puan ile bir maç eksiğiyle 2. sırada bulunuyor. Ligin zirvesinde 14 maçta 31 puan toplayan İttihad bulunuyor.

Berat Özdemir Arabistan Ligi'nde

Eski Trabzonspor futbolcusu Berat Özdemir, şyu an lider olar İttifak takımında forma giyiyor. Oyuncunun transferinden bordo mavililer 2.44 milyon Euro kazanmıştı. Arabistan Ligi'nde 12 maçta oynama şansı bulan Berat Özdemir'in 1 golü bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Ronaldo'nun eski takım arkadaşı Al Nassr'a doğru! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Nwakaeme ve Boupenda Arabistan Ligi'nde

Suudi Arabistan Ligi'nde Berat Özdemir, Gustavo ve Talisca'nın yanı sıra Türkiye'de forma giymiş oyuncalar da bulunuyor. Bunlardan bazıları ise Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme, Süper lig'de gol karlı olan Aaron Boupenda ve Marcel Tisserand. Ayrıca Mousa Marega, Adam Maher, Ghislain Konan, Felipe Caicedo gibi kariyerli futbolcular da Arabistan'da top koşturuyor.

S Sport Plus'ta sporun her rengi var

S Sport Plus uygulaması, gece onlarca farklı kategorideki spor içeriğini sporseverlerle buluşturuyor.  LaLiga, Serie A, EuroLeague, Formula 1, NBA, Formula 2, NFL, UFC gibi birçok organizasyon S Sport Plus'ın içeriğinde bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler