Cristiano Ronaldo'dan Veda Sinyali: Mutlu Değilim!

02.01.2022 - 13:38 | Son Güncellenme: 02.01.2022 - 13:41

26 yaşındaki Portekizli yaşayan efsane Cristiano Ronaldo, eski takımı Manchester United ile geçirdiği yarım sezonun ardından ayrılık sinyalleri verdi.

Cristiano Ronaldo'dan Veda Sinyali: Mutlu Değilim!

12 yıl sonra efsane olduğu kulübü Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo'dan kırmızı beyazlı taraftarları üzecek bir açıklama geldi.

Sezon başında İtalyan ekibi Juventus'tan 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig'e geri dönen Portekizli futbolcu, şu ana kadar çıktığı 20 maçta 14 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek takımının en etkili oyuncularından biri olsa da, Manchester United için işler yolunda gitmiyor.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı anlaşmayı canlı yayında duyurdu
Habere Git

Manchester United liderin 22 puan gerisinde

Preimier Lig'de Manchester United 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgiyle ligder Manchester City'nin 22 puan gerisinde 7. sırada yer alıyor. 36 yaşındaki Ronaldo'nun takımının bu durumundan memnun olmadığı biliniyor.

Instagram hesabından paylaştı

Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından bir yeni yıl paylaşımı yaptı. 36 yaşındaki Ronaldo, 2. Manchester United kariyerinde genel olarak mutlu olmadığını açıkladı.

"Mutlu değilim" 

Hakkında Manchester United'dan ayrılacağı şeklinde haberler çıkan ve ismi yeniden Real Madrid ile anılan Ronaldo, "2021 sona eriyor ve tüm müsabakalarda 47 gol atmama rağmen bu sene bizim için kolay değildi. Ancak United'da yaptığımız şeylerden dolayı mutlu değilim. Daha çok çalışmamız, daha iyi oynamamız ve çok daha fazlasını vermemiz gerekiyor" dedi. 

Ayrılık sinyali olarak algılandı

Tecrübeli yıldızın bu açıklaması ise devre arasında İngiliz ekibinden ayrılarak başka bir takıma transfer olabileceği şeklinde yorumlandı.

Senin için hazırladığımız haberler