Cristiano Ronaldo'dan Wayne Rooney ve Jamie Callagher'a olay cevap!

Orhan Gülek
08.04.2022 - 09:37 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 12:51

Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, kendisini eleştiren eski takım arkadaşı Wayne Ronney ve Liverpool forması giyen eski stoper Carragher'a sosyal medyada cevap verdi

Cristiano Ronaldo'dan Wayne Rooney ve Jamie Callagher'a olay cevap!

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Manchester United'a yeniden dönmesi büyük ses getiren Cristiano Ronaldo, haftalar ilerledikçe İngiltere'de eleştiri oklarının hedefi oldu. Takım oyununu bozduğu gerekçesiyle eski takım arkadaşı Wayne Rooney tarafından da eleştirilen Ronaldo, sosyal medyada yaptığı yorumla gündeme oturdu.

"United'ın Ronaldo'ya ihtiyacı yok"

Bir televizyon programında yorumculuk yapan Wayne Rooney'nin "Manchester United'ı canlandırmak için genç ve başarıya aç oyuncular seçilmeli. Bu, Cristiano Ronaldo değil." sözlerine ve eski Liverpool futbolcusu Carragher'ın, "United'ın Ronaldo'ya ihtiyacı yok"  dedi. Ronaldo’dan ise yanıt gecikmedi.

Ronaldo: “İki kıskanç”

Eski takım arkadaşının yaptığı paylaşımın altına yorum yazan Ronaldo, Carragher ve Rooney’i kastederek “İki kıskanç” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo, Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızına imzalı formasını gönderdi
Habere Git

Ronaldo, Mart ayının oyuncusu seçilmişti

Öte yandan Premier Lig'de Mart ayının oyuncusu Manchester United'ın Portekizli yıldızı Ronaldo oldu.  Geçtiğimiz ay Tottenham karşısında yaptığı hat-trick ile ödülün sahibi oldu.

Ronaldo bu sezon 24 Premier Lig maçında 13 gol atıp 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler