Cristiano Ronaldo’nun ağabeyine dolandırıcılık suçlaması

06.12.2020 - 08:14 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 08:20

Son dakika haberleri... Juventus’un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun ağabeyi Hugo Aveiro, dolandırıcılık suçlaması ile karşı karşıya. Hugo Aveiro, kardeşinin özel tasarım formalarını hangi fiyata satışa çıkardı? Peki Hugo Aveiro kimdir, ne iş yapar? İşte haberin detayları…

Cristiano Ronaldo’nun ağabeyine dolandırıcılık suçlaması

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus’un yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun kendinden 10 yaş büyük ağabeyi Hugo Aviero’ya dolandırıcılık suçlamasından dolayı dava açıldı.

La Stampa ve La Repubblica gazetelerinin haberlerine göre Hugo Aveiro’nun, üreticilere kardeşinin CR7Museu logolarıyla basılan özel formaları imha edileceğine dair güvence vermesine rağmen formaları 10 katı fiyata sattığından dolayı soruşturma altında olduğu bildiriliyor.

Aveiro tarafından yönetilen Mussara şirketi, Torino markası Pegaso’dan CR7Museu (CR7 Müzesi) logolu özel formaları 500 bin Euro karşılığında yapmasını istedi. Mussara, daha sonra üretime başlamak için her şeyi açıkça vermediklerini iddia etti ve üretilen formaların her birinin 4 Euro'luk bir fiyata verilmesini talep etti. Formalar daha sonra imha edilecekti. Fakat Pegaso, formaların Cristiano Ronaldo Müzesi’nde 10 katı fiyatına; 40 Euro'dan satıldığını iddia ediyor.

Hugo Aveiro kimdir?

Uzun adı Hugo dos Santos Aveiro olan Hugo Aveiro, 1975 yılında dünyaya geldi. Cristiano Ronaldo’nun tek ağabeyi olan Hugo Aveiro, Portekiz’in Madeira Funchal’da kardeşine ait olan müzenin müdürüdür.

Senin için hazırladığımız haberler