"Cristiano Ronaldo'ya duyulan nefreti yakından görmüştüm"

03.06.2020 - 16:35 | Son Güncellenme: 03.06.2020 - 16:38

"Cristiano Ronaldo'ya duyulan nefreti yakından görmüştüm"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın yıldız isimlerinden Jack Grealish, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İnsanların kendisine duyduğu nefretin farkında olan İngiliz oyuncu, bu nefretle başa çıkabilmek için Cristiano Ronaldo'yu örnek aldığını ifade etti.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

"Cristiano Ronaldo'ya duyulan nefreti yakından görmüştüm"

Rakip taraftarların kendisini sevmediğinin farkında olan Jack Grealish, Expressandstar.com'a özel açıklamalarda bulundu. Grealish, "İnsanların, bana karşı duyduğu nefretin farkındayım. Bunların hepsini seviyorum. Çünkü insanların özellikle benden nefret etmesi hoşuma gidiyor. Çocukken Aston Villa-Manchester United maçına gitmiştim. O maçta Cristiano Ronaldo'ya duyulan nefreti yakından görmüştüm. Ronaldo, kendisine duyulan nefrete rağmen futbolda yapmak istediklerini yapabildi. Benim de yapmak istediğim şey tam olarak bu. Benden nefret eden insanlara rağmen hedeflerime ulaşmaya çalışıyorum."

"Kulübümün yaptığı resmi açıklamanın arkasına saklanmak istemiyordum"

24 yaşındaki futbolcu, salgın günlerinde insanlara 'Evde kalın' mesajı verdikten 2 saat sonra bir ev partisine gitmiş ve parti dönüşünde alkollü bir şekilde araç kazasına karışmıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İngiliz oyuncu, "Hemen çıkıp, özür dilemem gerektiğini biliyordum. Açıkcası kulübümün yaptığı resmi açıklamanın arkasına saklanmak istemiyordum. Özellikle kendim konuşmak istedim. Profesyonel futbolcu olduğumun farkındayım. Ancak ben de bir insanım. Hepimiz hatalar yapabiliyoruz. Küçük çocukların beni izlediklerinin farkındayım. O yüzden onlara daha iyi bir rol modeli olmalıyım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler