Cristiano Ronaldo'yu durdurmanın formülü bulundu!

14.10.2020 - 18:39 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 18:45

Son dakika spor haberleri... Juventus'tan takım arkadaşı Dejan Kulusevski, Portekiz - İsveç maçı öncesi Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. Kulusevski, Portekizliyi durdurabilimenin yolunu açıkladı. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo'yu durdurmanın formülü bulundu!

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo’nun takım arkadaşı Dejan Kulusevski, Portekizliyi maç içerisinde durdurmanın çok zor olduğunu, hatta bu konuda şaşırdığını söyledi. Ancak genç oyuncu, bunun için tek bir yol olduğunu da belirtti. 

Torino ekibinin yıldız adayı ve Ronaldo’nun takım arkadaşı Kulusevski, Portekizli yıldız hakkında itiraflarda bulundu.

İyi bir gün geçirmişse, yapabilecek bir şey kalmıyor

İsveç'in Uluslar Ligi’nde Portekiz’e karşı oynayacağı maçın öncesinde konuşan Kulusevski, ''Onu durdurabilecek ya da tutabilecek kimse yok. İyi bir gün geçirmişse, yapabilecek bir şey kalmıyor. Neler yapacağını o belirler ve kendisi karar verir'' dedi.

Ronaldo’nun maç içerisinde etkisiz olmasının tek bir yolu olduğunu söyleyen İsveçli futbolcu, bunun onu hayal kırıklığına uğratmak olduğunu söyledi:

''Onu engellemek gerçekten çok zor. İyi bir gün geçirmemeli. Belki de onu hayal kırıklığına uğratmalısınız.''

Ronaldo Torino'ya döndü

Koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı'nın Lizbon'daki kampını terk ederek, ambulans uçakla İtalya'nın Torino kentine gittiği bildirildi.

 

Portekiz Futbol Federasyonu, Kovid-19 testi pozitif çıkan Ronaldo ile ilgili dün yaptığı açıklamada, futbolcunun iyi durumda olduğunu, vücudunda hiçbir belirti görülmediğini ve takımdan ayrı karantinaya alındığını belirtmişti.

Senin için hazırladığımız haberler