Cristiano Ronaldo'ya Tavırlı Olan Bruno Fernandes Portekiz Milli Takımı'ndan Gönderilebilir

Akın Ungan
15.11.2022 - 17:44 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 18:55

Dünya Kupası'na hazırlanan Portekiz Milli Takımı'nda Bruno Fernandes, Manchester United'tan arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya tavır gösterdi. Bruno milli takımdan gönderilebilir.

Cristiano Ronaldo'ya Tavırlı Olan Bruno Fernandes Portekiz Milli Takımı'ndan Gönderilebilir

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası için hazırlıklarına başlayan Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo ile Bruno Fernandes arasındaki soğukluk kriz oluşturdu. İkilinin arasında yaşanan tokalaşma görüntüleri sosyal medyada viral olurken, milli takımda ayrılık olacağı iddia edildi.

Verdiği röportaj arkadaşlarının tepkisini çekti

Geçtiğimiz gün Talk TV'de Piers Morgan'a çarpıcı açıklamalar yaparak Manchester United'ta deprem etkisi yaratan Cristinao Ronaldo, kulüp yönetimi ve takım arkadaşlarının tepkisini çekti. Bugün röportajın ikinci bölümü de yayınlanırken, Bruno Fernandes ile karşılaşan Ronaldo takım arkadaşının soğuk davranışları ile karşılaştı.

Ronaldo ve Fernandes karşı karşıya

2022 FIFA Dünya Kupası için Katar'a giden Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo ile Bruno Fernandes karşı karşıya geldi. İkilinin arasındaki soğuk tokalaşma sosyal medyaya damga vurdu.

Federasyon ve Bakanlık teknik direktörü aradı

Öte yandan Cristiano Ronaldo'ya gösterdiği tavır ile gündeme gelen Bruno Fernandes için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre olayın sosyal medyada dünya gündemine oturması ile harekete geçen Portekiz Futbol Federasyonu ve Portekiz Spor Bakanlığı, Milli Takım Teknik Direktörü Fernando Santos ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo'dan saldırı 2. bölüm! Transfer turu başladı
Habere Git

Bruno'nun gönderilmesini destekleyecekler

Yapılan telefon görüşmesinde federasyon ile bakanlık cephesi, Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Fernando Santos'a, Bruno Fernandes'in kadrodan çıkarılması durumunda kendisini destekleyeceklerini ve bu kararın arkasında duracaklarını belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler