Crystal Palace, Bilic'in takımını bozguna uğrattı!

06.12.2020 - 17:26 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 17:26

İngiltere Premier Lig'in 11. haftasında Crystal Palace deplasmanda bir dönem Beşiktaş'ta da görev yapan Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Bromwich Albion ekibini 5-1 yendi. Maçta golleri kimler attı? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Lig'in 11. haftasında West Bromwich Albion ile Crystal Palace karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gülen taraf konuk takım Crystal Palace oldu. İşte maçla ilgili detaylar...

Palace ekibinin gollerini kimler attı?

The Hawthorns Stadı'nda oynanan ve S Sport'tan yayınlanan maçı 5-1 Palace kazandı. Maçta Palace ekibine galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Furlong kendi kalesine, 55 ve 68. dakikalarda Zaha, 59 ve 82. dakikalarda Benteke kaydetti.

Bilic'in takımı kırmızı kart gördü

Beşiktaş'ın eski teknik patronu Slaven Bilic'in çalıştırdığı WBA'nın tek golünü ise 30. dakikada Gallagher attı. Ayrıca ev sahibi takımda Pereira 34. dakikada kırmızı kart gördü.

İki takımın ligdeki durumu

Alınan bu sonucun ardından Crystal Palace 16 puana ulaşırken, WBA ise 6 puanla 19. sırada kendisine yer bulabildi. WBA, gelecek hafta Newcastle ile deplasmanda karşılaşacak. Palace da evinde Tottenham'ı konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler