Crystal Palace, Lucien Favre'den vazgeçti! Fenerbahçe...

29.06.2021 - 16:30 | Son Güncellenme: 29.06.2021 - 17:03

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Lucian Favre mi olacak? Crystal Palace, Favre ile göşüyordu ancak Patrick Vieira ile anlaştı. İşte detaylar...

Crystal Palace, Lucien Favre'den vazgeçti! Fenerbahçe...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crstal Palace, Fenerbahçe'nin de teknik direktör adayları arasında yer alan Lucian Favre ile anlaşmaya varamadı. 

Crystal Palace, Vieira ile anlaştı

The Athletic'in aktardığı habere göre, İngiliz ekibi Favre'nin yerine Nice'teki teknik direktörlük görevini bıraktığından bu yana boşta olan Patrick Vieira ile anlaşmaya vardı.

Haberde, henüz resmi anlaşmaya imza atılmasa bile çalışma izni ve vize işlemlerinin halledildiği, kısa bir sürede Palace'ın Vieira'yı resmen açıklayacağı da belirtildi. 

Lucian Favre'nin kariyeri

Fenerbahçe'nin gündemine de yer alan Lucien Favre daha önce Servette, Zürih, Hertha Berlin, Borussia Mönchengladbach, Nice ve son olarak da Alman ekibi Borussia Dortmund'u çalıştırmıştı.

Fenerbahçe'den teknik direktör açıklaması

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, pazartesi günü teknik direktörü açıklayacaklarını duyurmuştu ancak bu gerçekleşmedi. Sarı - lacivertliler'den dün akşam bu konu hakkında bir açıklama geldi:

 

"Bugün açıklamayı planladığımız teknik direktörümüz ile imza aşamasına gelinmiş olmasına rağmen sözleşme süreci nihayete ermemiştir. Sözleşme sürecinin nihayete ermesiyle birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içinde paylaşılacaktır."

AÇIKLAMANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Senin için hazırladığımız haberler