Antalyasporlu Haji Wright'a Atalanta'dan Sonra Crystal Palace Talip Oldu

Ali Bozkurt
16.12.2022 - 09:17 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 14:36

Antalyaspor’un golcü futbolcusu Haji Wright’ın talipleri artıyor. Atalanta’nın yakın takibe aldığı ABD’li futbolcu için Premier Lig ekibi Crystal Palace da devreye girdi.

Antalyasporlu Haji Wright'a Atalanta'dan Sonra Crystal Palace Talip Oldu

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Antalyaspor’un ABD’li golcüsü Haji Wright’ın talipleri artıyor. Dünya Kupası’nda boy gösterdikten sonra transferin gözde ismi olan Haji Wright’a İtalya’nın ardından İngiltere’den de talipleri çıktı. 

Crystal Palace devreye girdi

İtalya Serie A takımlarından Atalanta ile birlikte 4 kulübün takibe aldığı Haji Wright için Premier Lig temsilcisi Crystal Palace da devreye girdi. Kırmızı-Beyazlılarla temas kuran İngiliz ekibinin, transferde en güçlü aday olduğu da gelen haberler arasında yer aldı. 

10 milyon Euro isteniyor

Haji Wright için 10 milyon Euro civarında bir bonservis belirleyen Antalyaspor, bu meblağdan da geri adım atmıyor. ABD’li golcü için ciddi bir gelir hedefleyen Kırmızı-Beyazlılar ile İngiliz ekibinin kısa süre içerisinde resmi görüşmelere de başlaması bekleniyor. 

Kampını Antalya’da yaptı

Premier Lig ekibi Crystal Palace, Dünya Kupası arasında kamp yeri olarak da Antalya’yı tercih etti. Antalyaspor’un da dahil olduğu Winter Football Series’e katılan İngiliz ekibi, hazırlık maçlarında Trabzonspor ve Napoli ile karşılaştı. Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Premier Lig ekibi, Napoli’ye ise 3-1 kaybetti.

İlgini Çekebilir
Atalanta Süper Lig yıldızının peşinde
Habere Git

27 gole katkı sağladı

Yaklaşık 1.5 yıldır Antalyaspor forması giyen Haji Wright, 47 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı sırtına geçirdi. 24 kez gol sevinci yaşayan ABD’li futbolcu, 3 kez de arkadaşlarına asist yaptı. Başarılı futbolcu, bu sezon çıktığı 12 maçta 9 gol atarak, Fenerbahçeli Enner Valencia’nın ardından krallık yarışında ikinci sırada bulunuyor.

Atalanta devrede

Daha önce Ajansspor'un duyurduğu haberde,  Haji Wright ile ilgilenen takımlar arasında ortaya çıkan ilk ekip Atalanta olmuştu. Golcü oyuncu için bu sefer ise  Premier Lig ekibi Crystal Palace devreye girdi.

 

Dünya Kupası'nda gol attı

2022 Dünya Kupası'nda ABD formasıyla ilk kez sahaya çıkan Haji Wright, grup aşamalarında oynanan 4 karşılaşmada da görev almayı başardı. 24 yaşındaki oyuncu Hollanda'ya karşı oynanan karşılaşmda gol atma başarısı elde etti.

137 dakika oynadı

 137 dakika ile Süper Lig’den Dünya Kupası’na giden 19 futbolcu arasında en çok süre alan 7’nci futbolcu olmayı başardı. Grup aşamalarında 4 karşılaşmada forma giyme şansı bulan Haji Wright,  Sadece İngiltere maçında ilk 11’de başlama şansı elde etmiş ve gol sevinci yaşayamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler