CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı transferini bu video ile duyurdu sonra sildi

Feride Kara
19.01.2022 - 17:47 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 18:52

Rus ekibi CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'yı Fransız Lille'den kiraladı. Ruslar Yusuf Yazıcı için özel bir video hazırlarken gösterilen tepkiler üzerine kaldırdı

CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı transferini bu video ile duyurdu sonra sildi

AJANSSPOR HABER

CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'nın sezon sonuna kadar kiralandığını açıklanırken Yazıcı'nın sözleşmesinde satın alma opsiyonununda olduğu belirtildi. Lille'den veya CSKA Moskova'dan satın alma opsiyonundaki bonservis bedeli ile ilgili açıklama yapılmazken L'Equipe, bu bedelin 12 milyon Euro olduğunu iddia etmişti.

CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı transferini böyle duyurdu sonra videoyu sildi

CSKA Moskova Lille'den kiraladığı Yusuf Yazıcı için özel bir video hazırladı. "Yusuf, burası Rusya! Burada birçok Natasha var! diyerek Yusuf'un dikkatini çekmeyi başaran CSKA Moskova'ya Yusuf Yazıcı "5 dakikaya oradayım" demişti. Klibi sosyal medya hesabından yayınlayan CSKA, gelen tepkilerin ardından Yusuf Yazıcı ile ilgili videoyu sildi. 

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı resmen CSKA Moskova'da!
Habere Git

Kadınlardan ve Yusuf'tan özür diliyoruz

Tepkilerin ardından konuşan CSKA Moskova TV Yayın Yönetmeni Katerina Kirilcheva: "Zamanın az olması nedeniyle böyle bir fikir ortaya atıldı ve açıkça görüldüğü üzere uygunsuz ve saldırgan bulundu. Bir kez daha taraftarlarımızdan, özellikle kadınlardan ve Yusuf'tan özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler