Çukur 2. sezon olacak mı? | Yeni sezon hangi ay başlayacak? | Çukur 2. sezon ne zaman?

13.06.2018 - 00:29 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 00:47

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çukur dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak? Her yayınlandığı bölümde izleyicileri ekranlara kilitleyen fenomen dizinin hayranları yeni sezon ile ilgili araştırma yapıyorlar. 11 Haziran 2018 tarihinde büyük bir katliamın yaşandığı Çukur 33. bölümüyle sezon finaline girdi. Selim Koçovalı karakterini canlandıran Öner Erkan ise bileklerini keserek intihar etme girişiminde bulundu. Peki, Çukur 2. sezon olacak mı? Çukur 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Çukur 2. sezon olacak mı? | Yeni sezon hangi ay başlayacak? | Çukur 2. sezon ne zaman?

Çukur dizisi 2. sezon olacak mı? Çukur'un yeni sezonu ne zaman başlayacak? Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi olan Çukur, hayranları tarafından merakla araştırılmaya devam ediliyor. Çukur son bölümde büyük bir katliama imza atılarak pek çok kişi hayatını kaybetti. Fenomen dizinin son bölümü yine reyting rekorları kırarken, gelecek sezonu hakkında merak edilen soru işaretleri ile bıraktı. Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil gibi sevilen oyuncuları barındıran dizi hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz...Peki, Çukur 2. sezon olacak mı? Çukur 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Çukur dizisinin sezon finalinde neler yaşandı? Hangi karakterler öldü?

11 Haziran 2018 tarihinde büyük bir katliamın yaşandığı Çukur 33. bölümüyle sezon finaline girdi.

Çukur’da, Avukat Nazım karakterini canlandıran Ahmet Tansu Taşanla zehirlediği kardeşi Emrah karakterini canlandıran Alperen Duymaz’ın ihaneti sonucu ateş edilerek öldürüldü. Böylece hem Emrah hem de Nazım Çukur dizisine veda etti.

Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil ile Saadet karakterini canlandıran Boncuk Yılmaz’ı kurtarmak isterken hayatını kaybetti.

Selim Koçovalı karakterini canlandıran Öner Erkan ise bileklerini keserek intihar etme girişiminde bulundu.

Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka ile Akşın karakterini canlandıran İlayda Alişan’ın düğününde Koçavalı Ailesi silahlı saldırıya uğradı. Düğüne sonradan katılan Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu;

Sultan Koçovalı (Perihan Savaş), Ayşe (İrem Altuğ), Nedret (Zeynep Kumral), Muhittin (Nebil Sayın), Metin (Cem Uslu), Kemal (Kemal Yıldıran), Meke Aytaç Uşun) ve Karaca'nın (Ece Yaşar) kanlar içindeki bedenleriyle karşılaştı. Aileden kurtulan olup olmadığı henüz kesinlik kazanmasa da gelecek sezonda dizide yer almayacaklar gibi görünüyor.

Aynı anda eve yakın bir yerde silahlı saldırıya uğrayan İdris Koçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal ile Paşa karakterini canlandıran Çetin Sarıkartal, Emmi karakterini canlandıran Kadir Çermik’in kurtulup kurtulmayacakları sorusunun yanıtı yeni sezona kaldı.

Çukur yeni sezona veda etmediği netliğe kavuşan 4 isim oldu. Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli, Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) 2. sezonda oyuncu kadrosunda yer alacağı kesinleşti. Çukur dizisinin sezon finalinde ise Yamaç ile Vartolu Çukur’u tekrardan almak üzere harekete geçti.

Çukur dizisinin konusu nedir?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Erkan Koçak Köstendil’in yer aldığı dizi ilk bölümünden itibaren seyircinin kalbini kazanmayı başardı. Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur dizisi sadece bir aile dramını değil; eski ile yeninin çatışmasını da aktarmaktadır. Aşk, dostluk ve vefa temalarının işlendiği dizide sürpriz gelişmeler yaşanmaktadır. Seyircinin ilgisini canlı tutmak adına her an ters köşe vuruşlar yapılmaktadır. Özellikle Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç karakteri ve kısa sürede aşık olup evlenme kararı aldığı Sena arasındaki aşk dikkat çekmektedir. Heyecanın bir an olsun azalmadığı Çukur dizisinde sırlar tek tek açığa çıkmaya başladı. Bu nedenle de dizinin gelecek sezon devam etmeyeceği yönündeki iddialarda güçlenmiş oldu. Yapım ekibi tarafından final tarihi açıklanmayan Çukur’un sezon sonunda ekrana veda etmesi bekleniyor. Öte yandan Sena’nın ağabeyi karakteri de diziye dahil edildi.

Çukur artık sadece Vartolu ve Koçovalı ailesinin mücadelesine ev sahipliği yapmayacak. Polisinde devreye girmesiyle birlikte hikayenin genişlemesi bekleniyor. Bu durumda Çukur’un 2. Sezonda da ekran yolculuğunu sürdüreceği beklentisine temel oluşturuyor. İçerde’nin tek sezon sürmesinde Çağatay Ulusoy’un diziye devam etmek istememesi en önemli neden olarak gösterilmişti. Çukur oyuncu kadrosunda ise henüz fire verilmiş değil. Halihazırda dizi aksiyon ve dram yüklü bölümleriyle her hafta seyirci karşısındaki yerini alıyor.

Çukur dizisi 2. sezon olacak mı?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Çukur dizisi profesyonel ellerden çıktığını her hafta reytinglerde zirvede yer alarak gösteriyor. Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosuyla yeni sezonda da başarısını devam ettirecek.

Çukur dizisi birinci sezon 27 Ekim Pazartesi ekran serüvenine başladı. Çukur dizisi 2. sezon yayın tarihi de ekim ayının 2. haftası olarak planlanıyor. Mayıs ayının sonunda sezon finali yapacak olan dizi kısa bir aranın ardından Ekim ayının 2. haftası tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.

İstanbul’un en belalı mahallelerinden biri olan Çukur’un kontrolü Koçava ailesinin elindedir. Fakat gözünü bu mahalleye dikmiş, yer altı dünyasının karanlık bir kaç grubu mevcut düzeni bozmaya çalışır. Bu sırada ortaya bir çok sır, karanlık geçmiş ve bambaşka hayat hikayeleri çıkar. Koçavalı ailesinin en küçük üyesi Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için ayrıldığı Çukur’a geri döner. Yamaç’ın Çukur’da ki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir noktada buluşmalarına engel olacaktır.

Dizinin 2. sezonu da en az ilk sezonu kadar heyecanlı ve soluk kesen bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek. (DiziHaberci)

Senin için hazırladığımız haberler