Çukur 4. sezon 27. bölüm bölümden ilk sahne yayınlandı mı?

01.03.2021 - 23:23 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 19:40

Çukur dizisi 4. sezonuna devam ederken büyük heyecanla süren 4. sezon 26. bölüm sona erdi. Çukur dizsi 4. sezon 27. bölüm fragmanı da izleyiciler tarafından merakla beklenmeye devam ediyor. Çukur dizisi 4. sezon 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı ve 4. sezon 27. bölüm yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı diye meraklar sürmeye devam ediyor. Çukur dizisi yeni bölümden ilk sahne ve ön izleme yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

Çukur 4. sezon 27. bölüm bölümden ilk sahne yayınlandı mı?

Çukur Dizisi yeni bölüm sona erdi. Yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler ise araştırmalar yapmaya başladılar. Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı izle ve daha fazlası için detaylar haberimizde yer alıyor...

Çukur 4. sezon 27. bölüm bölümden ilk sahne izle

Yamaç ve Efsun karşılaşmasında neler olacağı merakla beklenirken, ikilinin yüzleşmesi duygu dolu anlar yaşatacak. Yamaç’ın elinden kurtulan Kulkan, hayatta kalmak için Amca’ya karşı son kozunu oynayacak. Yamaç hem aile içinde yaşananları hem de mahalledeki değişimin arkasında neler olduğunu öğrenecek. Bir yandan Yamaç’ı kaybetmekten korkan diğer yandan doğru bildiklerine inanan Vartolu, Amca’nın verdiği görevle nefesleri kesen bir aksiyona girişecek. Yamaç, Çukur’da gördüğü manzaralardan sonra Amca’nın karşısına geçerek tarafını seçecek. Bu durum Çukur’da yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak.
 

Çukur son bölümde neler olsu?

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek. Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.

Dizinin konusu nedir?

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dâhil olan gruplar yasağı delmeye çalışırlar.

Çukur dizisi nerede çekiliyor?

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde gerçekleştirilmektedir. İlk sezonun birinci ve ikinci bölümünde bazı sahnelerin çekimleri Fransa'nın başkenti Paris'te ve üçüncü sezonun bazı sahneleri Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilmiştir.
 

Çukur Dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli): Koçovalı ailesinin en küçük oğlu ve lideridir.
Sultan Koçovalı (Perihan Savaş): Koçovalı ailesinin annesidir.
Vartolu/Salih Koçovalı (Erkan Kolçak Köstendil): Koçovalı ailesinin gayrimeşru oğludur.
Selim Koçovalı (Öner Erkan): Koçovalı ailesinin üçüncü oğludur.
Cumali Koçovalı (Necip Memili): Koçovalı ailesinin en büyük oğludur.
Damla Koçovalı (Hare Sürel): Uluç'un kızıdır. Cumali ile evlenmiştir.
Aliço (Rıza Kocaoğlu): Otizmlidir. Koçovalıların sokaktaki gözü kulağı gibidir.
Mahsun (Berkay Ateş): Karakuzular çetesinin eski liderlerindendir. Yamaç ve Vartolu ile ortak hareket eder.
Efsun (Damla Sönmez): Baykal'ın kızı. Babasını Yamaç'ın öldürdüğünü sanıp suçlar fakat sonradan ona aşık olur ve yanında olur.

Çukur yardımcı karakterler

Emmi (Kadir Çermik): İdris'in çocukluk arkadaşı.
Celasun (Kubilay Aka): Mahallenin gençlerinden. Koçovalılar'ın adamı.
Meke (Aytaç Uşun): Mahallenin gençlerinden. Koçovalılar'ın adamı.
Metin (Cem Uslu): Kemal'in ağabeyi. Koçovalılar'ın adamı.
Medet (Mustafa Kırantepe): Vartolu'nun adamı.
Akın Koçovalı (Burak Dakak): Selim ve Ayşe'nin oğlu.
Damla Koçovalı (Hare Sürel): Uluç'un kızı. Cumali ile evli.
Saadet Koçovalı (Boncuk Yılmaz): Koçovalılar'ın hizmetçisi ve gelini.
Karaca Koçovalı (Ece Yaşar): Selim ve Ayşe'nin kızı.
Ayşe Yılmaz (İrem Altuğ): Selim'in eski eşi. Karaca ve Akın'ın annesi.
Murtaza (Ferit Kaya): Paşa'nın eski çırağı.

Çukur, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 23 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.
 

Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli) kimdir?

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir.

2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile "Tamam mıyız?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır.

Maral: En Güzel Hikayem, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı TV8'in ilk iç yapımlar dizisidir. Dizinin ilk bölümü 5 Mart tarihinde seyircilere sunulmuştur. 21 Mayıs'ta sezon finali yapmıştır.
2016-2017 yılları arasında İçerde adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu dizide Mert Karadağ/Umut Yılmaz karakterlerini canlandırmıştır.

2017 yılından beri Çukur adlı dizide Yamaç Koçovalı adlı başrol karakteri canlandırmaktır. 2019 yılında 7. Koğuştaki Mucize adlı sinema filminde Memo karakterini canlandırmıştır.
 

Sultan Koçovalı (Perihan Savaş) kimdir?

İstanbul, Aksaray, Fatih, doğumlu Perihan Savaş ortaokul mezunu olup, eğitimini ortaokul bitiminde sonlandırmıştır. Aslen Sürmenelidir. Beş yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk bölümünde ilk rolünü oynayan sanatçı on üç yaşındayken, askerî okulda okuyan yirmi iki yaşındaki bir gençle nişanlanmış, 6-7 ay süren bir evlilik döneminden sonra eşinden ayrılmıştır. Perihan Savaş çocukluğu için şöyle demiştir:

"Annem çok tutucu bir kadındı. Mesela ince çorap giydirtmezdi, makyaj yaptırtmazdı, kaşlarımı aldırtmazdı. Bana böyle bir şey teklif edilince 'Ben şimdi ince çorap giyeceğim, makyaj yapacağım, arkadaşlarımla sokağa çıkabileceğim.
1970 yılına kadar tiyatro çalışmaları yaparak, "Küçük Prenses", "Romeo-Jüliyet", "Kibarlık Budalası" gibi birçok tiyatro oyunda yer alan Perihan Savaş, 1971 yılında "Şehzade Simbad Kaf Dağında" adlı filmde rol aldı. Sinema kariyerine aynı yıl başlayan Savaş, kısa sürede birçok filmde oynadığı rollerle başrol oyuncusu oldu. 120 civarında filmde rol aldı. Bir dönem şarkıcılık yaptı. Önce İbrahim Tatlıses'le, daha sonra Yılmaz Zafer'le evlendi; her iki evlilikten de birer çocuğu oldu. Dizilerde de rol alan sanatçı, ayrıca televizyon programları yapmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler