Cumhur Genç: "7-8 kişilik bir grup kaptanımıza saldırdı"

04.03.2019 - 02:26 | Son Güncellenme: 04.03.2019 - 02:26

Amed Sportif Faaliyetler ile Sakaryaspor arasında yaşanan olaylar sonrası Sakaryaspor Başkanvekili Cumhur Genç,  A Spor'a açıklamalarda bulundu.

 "7-8 kişilik bir grup kaptanımıza saldırdı"

Genç, "Biz sahaya ısınmaya çıkarken 7-8 kişilik bir grup kaptanımıza saldırdı. Biz bunu ilettik, hemen orada polis müdahale etti. 5 dakikalık arbede oldu. İstiklal Marşı okunurken 72 numaralı oyuncu da kesici alet olduğu bize söylendi. Tevfik Köse'nin ayağında 2 tane çizik vardı. Doktor raporları mevcut. Temsilciye maç içerisinde bu konuyu ilettik. Hakeme söyleyeceğini iletti fakat sonuç alamadık. Diyarbakır Emniyet Müdürü'ne de bu konuyu ilettik." dedi.

"Mansur Çalar'dan şikayetçiyiz."

Genç, İlk hakemle görüştük. O da bize 'Temsilci maçın bitirilmesini istiyor' dedi.  İkinci konuşmamızda temsilci Ozan Bey maçın devam etmesi gerektiğini yoksa onları zor durumda bırakacağımızı söyledi. Maç başlamadan önce oyuncularımız ceza sahasında ısınırken rakip takım oyuncuları, oyuncularımıza saldırdı. Bu saldırıda kaptanımız Ferhat Yazgan hedef alındı. Sahada futbolcularımıza kesici aletle saldıran 72 numaralı Mansur Çalar'dan şikayetçiyiz." ifadelerini kullandı.

"Devletimiz burada olası kötü olayların da önüne geçti.

Genç, "Maç sonunda 400-500 polis bizimle birlikteydi. Maç sonunda Amed'in görevlendirdiği güvenlik görevlileri bizi korusaydı çok kötü durumlar olabilirdi. Devletimiz burada olası kötü olayların da önüne geçti." şeklinde konuştu. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler