Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Ağaoğlu'na: Basiretsiz

14.07.2020 - 00:17 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 00:26

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Trabzonspor'un Denizlispor'a deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın ardından başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi basiretsizlikle suçladı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Ağaoğlu'na: Basiretsiz

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Trabzonspor'un Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor'a öne geçmesine rağmen 2-1 yenilerek şampiyonluk şansını zora sokmasına isyan etti.

Saral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve bordo mavili yönetimi hedef aldı.

Şampiyonluğun kaçtığını ifade eden Saral, "Yazık! Çok yazık..! 36 senenin üzerine altın tepsiyle ayağımıza gelen şampiyonluk heba oldu gitti. Hazır üç büyükler devre dışı kalmışken..." dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral Ağaoğlu'na yüklenirken, teknik direktör Hüseyin Çimşir tercihinin de yanlış olduğunu vurgulayarak, "Başkan ve yönetimin basiretsizliği sonucunda yanlış bir hocayla olacağı buydu. Makamım gereği başka bir şey söyleyemiyorum..!" ifadesini kullandı.

Lider Başakşehir'in Konyaspor deplasmanında 4-3 kaybettiği 32. haftada öne geçmesine rağmen Denizlispor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, rakibiyle arasındaki puan farkını 1'e indirme şansını kullanamadı.

Bordo mavililer, kalan iki haftaya Başakşehir'in 4 puan gerisidne ikinci sırada giriyor. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler