Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ı kabulünde müjdeyi verdi

20.05.2021 - 16:54 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 18:43

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Beştepe kafilesinde Başkan Çebi’nin yanı sıra , Sergen Yalçın ve futbolcular da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ı kabulünde müjdeyi verdi

AJANSSPOR-HABER

Sezonu 2 kupayla tamamlayan Beşiktaş, şampiyonluk kutlamalarının ardından bugün Ankara’ya gitti. İlk olarak Ajansspor'un duyurduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Sergen Yalçın ile teknik heyet ve futbolcuları kabul etti.

 

Kabulde Nihat Özdemir de yer aldı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabulde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de yer aldı.

 

Erdoğan, Çebi ve Yalçın'la sohbet etti

Erdoğan, siyah-beyazlıları 2020-21 sezonunda kazandığı şampiyonluklar nedeniyle tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabulde, Başkan Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın ile bir süre sohbet etti. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Beşiktaş forması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Beşiktaşlı futbolcuların imzaladığı formayı takdim etti. 

Erdoğan'dan Süper Lig'e taraftar müjdesi 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'ı kabulünde önümüzdeki sezon için statlara seyirci alınacağı müjdesini verdi. Erdoğan, "Seyircisiz oynanmak zorunda kalınan maçların taraftar ve futbolcularımızın motivasyonunu etkilediğinin farkındayız. İnşallah önümüzdeki sezonu tüm futbolseverlerin stadyumları yeniden coşkuyla doldurduğu bir iklimde düzenlemek istiyoruz" dedi. 

Erdoğan: Beşiktaş’ımızı tebrik ediyorum

Bu konuda hazırlıkların sürdüğünü belirten Erdoğan, “Hazırlık çalışmalarını Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığı ile birlikte yürütüyoruz. Gençlerimizin rol model olarak gördüğü siz futbolcularımızdan da tüm dünyada olduğu gibi barışın, kardeşliğin sembolü haline gelmesini temenni ediyoruz. Beşiktaş’ımızı şampiyonluğu dolayısıyla şahsım, çalışma arkadaşlarım ve milletim adına tebrik ediyor, gelecek sezon için Avrupa kupalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler