Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı! 65 yaş üzeri...

22.03.2020 - 00:22 | Son Güncellenme: 22.03.2020 - 00:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı! 65 yaş üzeri...

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak koronavirüs salgınına karşı vatandaşları uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda sağlık çalışanlarını tebrik ederek, "Sağlık Bakanlığımız tüm personelleriyle artık zaman mefhumu kullanmadan çalışmaktadır. Bundan dolayı sağlık personellerimizi alkışlarımızla tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Bu süreci onlarla atlacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

65 yaş üstü vatandaşların evden çıkmaması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Sizlerden ricamız, hükümet yetkilerimizin yönlendirmelerini dikkatle takip etmeniz, etmeyenleri uyarmanızdır. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik hastalıkları olanlarının sokağa çıkmamasıdır.

Bunları şu anda bu işin en çok sorumlusu ve dikkatle takip edenler olarak doktorlarımızdan ve Bilim Kurulu üyelerimizden aldığımız tavsiyelerle söylüyoruz. Bilim Kurulu üyelerimiz şu anda bunları adım adım takip etmekte. Az sayıda da olsa ölenlerimize baktığımız zaman bunların hepsinin bu yaş grubunda olduğunu gördüğümüz zaman yapılan uyarılar yerindedir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer açıklamaları şu şekilde:

Alışverişlerimizde hiçbir ürün yok satmamaktadır. Sağlık içi ve dışında bütün ürünlerimiz vardır. Hepsini biz aşmış vaziyetteyiz. İmkanlarımız elimizde mevcut.

Senin için hazırladığımız haberler