Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zannediyorum, Ali Bey'in Aykut hocayla devam etme gibi bir şeyi var!

08.06.2018 - 01:08 | Son Güncellenme: 08.06.2018 - 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zannediyorum, Ali Bey'in Aykut hocayla devam etme gibi bir şeyi var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN Türk-Kanal D ortak canlı yayınında soruları cevaplandırdı. Fenerbahçe ilgili sorulan soruya cevap veren Erdoğan, "Fenerbahçe'nin yeni dönemde beklenen başarıyı ortaya koyması lazım" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Aykut Hoca ile devam etmeliler"

Ali bey açık ara bir başarı elde etti. Kongreden sonra kendisini arayıp tebrik ettim. Yeni dönemde o beklenen başarıyı ortaya koyması lazım. Fenerbahçe'nin ulusal bazda müsabakaları olmayacak. Fenerbahçe'nin de uluslararası bazda müsabakaları olacak. Gazetelerde okudum zannediyorum ki hocayla devam etme gibi bir durum var. Aykut hocayla bu süreci devam ettirmeleri. Tabii eksiklerin giderilmesi onların takdiridir. İsteriz ki güçlü bir Fenerbahçe ortaya çıksın.

Fatih Terim ve Şenol Güneş sözleri...

Şu anda Galatasaray iyi bir noktaya gelmiş vaziyette. Orada Fatih hocanın kendine has bir üslubu ve İspatlamış olduğu konumu var. Öbür tarafta Beşiktaş'ta Şenol hoca zaten tartışılmaz bir durumu var. Diğer taraftar kimler gidecek kimler kalacak bunlar henüz belli değil. Temenni ederim ki Trabzonspor'da güçlü ekiplerle yeni sezona başlar.

"Onların başarısı bizi sevindirecektir"

Başakşehir zaten benim takımım. Orada da Abdullah hoca kendisini ciddi manada İspatlamış vaziyette ve Başakşehir'in de ulusal ve uluslararası bazda inşallah ortaya koyacağı başarı bizleri sevindirecektir. Bu yolda bu kulüplerimize başarı diliyorum.

(Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler