Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mesut Özil’e saat hediyesi!

Orhan Gülek
22.08.2022 - 16:28 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 16:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikah şahidi de olduğu Başakşehir futbolcusu Mesut Özil'e Cumhurbaşkanlığı forsa ve kendi imzası bulunan saat hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mesut Özil’e saat hediyesi!

AJANSSPOR - HABER

Arsenal'den Fenerbahçe'ye gelen ancak sarı lacivertli kulüpte istedğini bulamayan dünya yıldızı Mesut Özil sezon başında Başakşehir'e transfer oldu. Yeni kulübünde ilk defa dün Kayserispor karşılaşmasının son dakikalarında forma giyen Özil'den bugün flaş bir paylaşım geldi. 

Sosyal medya hesabından saati paylaştı

Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üstünde Cumhurbaşkanlığı forsu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası bulunan saati paylaştı. Özil, paylaşımına Türkiye bayrağı, dua ve kalp emojisi de koydu.

Fiyatı 30 bin TL'nin üzerinde

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, özel olarak hazırlanan İsviçre malı saatin tanesinin 1700 Euro olduğunu belirten bir paylaşımda bulunmuştu. Ağbaba'nın verdiği bilgiye göre Erdoğan imzalı saatten 1000 tane bulunuyor. Mesut Özil'e hediye edilen saatin maddi değeri 30 bin TL'nin üstünde. 

Mesut Özil'in nikah şahidi olmuştu

Mesut Özil, Arsenal forması giydiği dönemde 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe ile İstanbul’da evlenmişti. 2019 yılında Boğaz’da yapılan nikah töreninde Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler