Cumhurbaşkanı'ndan Burak Elmas'a tebrik telefonu

22.06.2021 - 23:22 | Son Güncellenme: 22.06.2021 - 23:40

Son dakika Galatasaray haberleri... Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas'ı tebrik etti. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı'ndan Burak Elmas'a tebrik telefonu

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'da 5 adayın yarıştığı başkanlık seçimlerini, Eşref Hamamcıoğlu'ndan 41 oy daha fazla alan Burak Elmas kazandı. 19 Haziran Cumartesi günü düzenlenen seçimlerden sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan Galatasaray'ın yeni başkanını tebrik etti. 

38. Başkan Burak Elmas'a tebrik

Gün içerisinde Ali Sami Yen ve Metin Oktay'ı kabirleri başında ziyaret eden Burak Elmas, bir de nezaket gösterip Beşiktaş'ın rahmetli başkanı Süleyman Seba'yı anmıştı. Akşamüstü Cumhurbaşkanlığı'nın resmi hesabından yapılan bir paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Burak Elmas'ı telefonla arayıp tebrik ettiği duyuruldu. 

 

1541 oyla Galatasaray'ın 38. başkanı seçilen Burak Elmas, 5 adaylı seçim yarışında 1.500 oy almış Eşref Hamamcıoğlu'nu 28. sandıkta geride bırakıp; 30. sandıkta farkı 41'e çıkartmıştı.

"Verdiğim bütün sözleri yerine getireceğim"


Bir gün önce Sabah'a bir röportaj veren Elmas, "Galatasaray'ı birleştirici bir anlayışla yöneteceğim, verdiğim bütün sözleri yerine getireceğim" dedi. Elmas, Türk futbolunun geldiği noktayı da şöyle özetledi: "Türk futbolu uzun süredir yapısal sorunlarla karşı karşıya, ne yazık ki iyi yönetilmiyor. Futbolumuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yatırımlarına yakışır şekilde olmalı" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler