Tahir Kıran, Cüneyt Çakır'ın Görevden Alınmasının Ardından Paylaşım Yaptı

Salim Manav
09.03.2022 - 11:16 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 14:41

MHK'nin 13 hakemi ipini çekmesinin yankıları sürerken, daha önce yaptığı açıklamada 'Cüneyt Çakır, Türk futbolundan çıkmalı' diyen Tahir Kıran'dan paylaşım geldi. Detaylar haberimizde...

Tahir Kıran, Cüneyt Çakır'ın Görevden Alınmasının Ardından Paylaşım Yaptı

AJANSSPOR HABER

Türk futbolu dün MHK'nin 13 Süper Lig hakeminin fişini çekmesiyle sarsıldı. Aralarında Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi birçok üst düzey hakemin de yer aldığı karar için Süper Lig kulüplerinin başkanlarından da ilk yorumlar gelmeye başladı. Gözler daha önce yaptığı açıklamada 'Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı' ifadelerini kullanan Tahir Kıran'daydı.

Tahir Kıran: Hayırlı olsun

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, şubat ayı başında Rize'de yayın yapan bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada "Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı. Cüneyt Çakır'ı maçımıza verirlerse takımı sahaya çıkartmayacağım" ifadelerini kullanmıştı. 

MHK'nin şok eden kararı sonrası Başkan Kıran'dan ilk açıklama geldi. 

Kıran, "Federasyonun aldığı karara saygı duyuyoruz. İyi, kötü günler oldu. Sonuçta bir değişim gerekli miydi? Bunun kararını Futbol Federasyonu verdi. Türk futbolu adına, bizler adına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Sosyal medyadan paylaşım yaptı

Tahir Kıran sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda ise pro içerken fotoğrafını yayınladı ve ekledi: '8 Mart Kutlu olsun' 

Senin için hazırladığımız haberler