Cüneyt Çakır-Mete Kalkavan dedikodusuna atamayla yalanlama

22.12.2020 - 13:13 | Son Güncellenme: 22.12.2020 - 14:55

Cüneyt Çakır'ın Mete Kalkavan ile çalışmak istemediğine dair çıkan haberlere MHK tarafından atama yapılarak yalanlama geldi. Cüneyt Çakır ile Mete Kalkavan kavga mı etti ve hangi pozisyon sonrası tartışma yaşadılar? İşte Cüneyt Çakır ile Mete Kalkavan arasında yaşanan tüm detaylar...

Cüneyt Çakır-Mete Kalkavan dedikodusuna atamayla yalanlama

AJANSSPOR HABER

Bazı medya kuruluşlarında Gaziantepspor FK-Fenerbahçe maçından sonra hakem Cüneyt Çakır'ın VAR hakemi Mete Kalkavan'la çalışmak istemediği iddia edildi. MHK; iddiaları Mete Kalkavan'ın yöneteceği Galatasaray-Göztepe maçına VAR hakemi olarak Cüneyt Çakır'ı atayarak yalanladı.

Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-1 kaybettiği Gaziantep FK maçının 63. dakikasında sarı-lacivertliler Dimitrios Pelkas'ın ayağından bir gol bulmuş ve VAR incelemesi sonucu pozisyon ofsayt olarak değerlendirilmişti.


Özellikle sarı lacivertli taraftarların çok tepki gösterdiği pozisyon üzerine bir televizyon programında ve bazı gazetelerde ortaya maçın hakemi Cüneyt Çakır ve VAR hakemi Mete Kalkavan ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Cüneyt Çakır, Merkez Hakem Komitesi (MHK) Başkanı Serdar Tatlı'yı arayarak, hatalı karar verdiği düşündüğü Mete Kalkavan'ın bir daha kendi maçlarında VAR hakemi olarak görev yapmamasını istedi.

Atamayla yalanlama

MHK bu iddiaya bugün yaptığı atamayla yanıt verdi. Mete Kalkavan'ın yöneteceği Galatasaray-Göztepe maçına VAR hakemi olarak Cüneyt Çakır atandı. VAR hakemleri karşılaşmanın oynanacağı gün açıklanıyor.

Avrupa'da da beraberler

Cüneyt Çakır, en son 7 Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacak takımın belirleneceği kritik Lazio-Club Brugge maçını yönetmişti. Karşılaşmada VAR hakemleri olarak Abdülkadir Bitigen ve Mete Kalkavan görev yapmıştı.
Senin için hazırladığımız haberler