Cüneyt Çakır'ın Bayrağını Melis Özçiğdem Devralıyor!

İsa Kethüda
20.09.2022 - 12:15 | Son Güncellenme: 20.09.2022 - 12:18

Melis Özçiğdem, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Norveç'in Brann ve İsveç'in Rosengard takımları arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek. Detaylar.

Cüneyt Çakır'ın Bayrağını Melis Özçiğdem Devralıyor!

AJANSSPOR-HABER

Cüneyt Çakır'ın sezon başında düdüğünü asmasının ardından Türk hakemleri Şampiyonlar Ligi'nde görev alamadı. Bunda Halil Umut Meler'in uzun süren sakatlığı da etken oldu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde görev yapacak ilk hakem ise  Melis Özçiğdem oldu. 

Brann- Rosengard maçında görev

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Melis Özçiğdem, Norveç'in Brann ve İsveç'in Rosengard takımları arasında yarın oynanacak UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ikinci tur müsabakasında düdük çalacak. Bergen kentindeki maçta Özçiğdem'in yardımcı hakem olarak Mürvet Yavuztürk ve Deybet Gök görev alacak. Maçın 4. hakemi Gamze Durmuş Pakkan.

Melis Özçiğdem kimdir? 

Melis Özçiğdem, 26 Ekim 1982 İzmir doğumlu. Futbolculuk kariyerine İzmir Öztürkspor'da başladı. 2001 yılında Ankara Üniversitesi futbol takımına girdi. Türkiye Kadın Futbol Ligi'ne 2003-2006 arasında yapılmayınca spor hayatına ara verdi.  2007'de Bucaspor ile aktif sporculuğa geri döndü. 

FIFA kokartı var

Türkiye Kadın Milli Takımı'nda da oynayan Melis Özçiğdem futbolu bıraktıktan sonra hakem oldu. İzmir bölgesi hakemi hakemi olan Melis Özçiğdem, C klasmanında bulunuyor ve FIFA kokartı var. Özçiğdem, UEFA Kadın Dünya Kupası elemelerinde Gürcistan-İrlanda, Macaristan-Faroe Adaları maçlarını yönetti. 9 Aralık 2020'de oynanan Spartak Subotica - Wolfsburg UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Son 32 maçında düdük çaldı. 

İlgini Çekebilir
TFF Başkanı'na 10 tavsiye
Habere Git

Süper Lig'de iki maça çıktı

Özçiğdem, Süper Lig'de 18 Eylül'de oynanan ve 0-0 biten Başakşehir-Karagümrük karşılaşmasında 4. hakem olarak sahaya çıktı ve Süper Lig'de ikinci kez görev aldı. Özçigdem, geçen sezon Başakşehir'in Trabzonspor'u 3-1 yendiği ligin son maçında 4. hakemiydi.

İlgini Çekebilir
Sancak'tan Çakar'a canlı canlı ayar
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler