Cüneyt Muharremoğlu Ajansspor'da

11.11.2020 - 15:36 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 15:41

Usta gazeteci Cüneyt Muharremoğlu, Ajansspor Haber Müdürü olarak göreve başladı. Geçtiğimiz yıl teknik altyapısını geliştiren Ajansspor, Kenan Başaran önderliğinde gelişmeye devam ediyor. Yaptığı özel haberlerle gündem belirleyen Ajansspor'un yeni haber müdürü ise Cüneyt Muharremoğlu oldu. Peki Cüneyt Muharremoğlu kimdir, hangi gazetelerde çalıştı? İşte detaylar...

Cüneyt Muharremoğlu Ajansspor'da

Türkiye'nin en köklü spor haber portalı Ajansspor, büyümeye devam ediyor.

Murat Duymuş'un koordinatörlüğünde önceki yıl teknik altyapısını değiştirip geliştirdikten sonra, bu yılın başında editöryal kadroda da büyüme kararı alan Ajansspor; haber müdürlüğüne deneyimli gazeteci Kenan Başaran’ı getirirken muhabir kadrosunu da güçlendirmişti.

Yaptığı özel haberlerle büyük fark yaratan Ajansspor, trafiğini üç kat arttırdı. Ajansspor, yeni bir atak yaparak, bünyesine önemli bir gazeteciyi daha kattı.

Uzun yıllar Radikal gazetesinde çalışan ve gazetenin dijital dönüşümünü sağlayan yönetici kadrosunda yer alan; daha sonra da Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinin başına geçen Cüneyt Muharremoğlu artık Ajansspor'da.

Muharremoğlu, bugün itibarıyla Ajansspor Haber Müdürü olarak göreve başladı.

Cüneyt Muharremoğlu kimdir?

Gazeteciliğe Cumhuriyet gazetesinde başladı. Haber merkezi ve yazı işlerinde çalıştıktan sonra Radikal gazetesine geçti. Radikal internet sitesinin kuruluşunda yer aldı ve sitenin yazı işleri müdürlüğü görevini yürüttü.

Daha sonra Hürriyet gazetesinde çalışan Muharremoğlu, en son Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinin genel yayın yönetmenliğini üstlenmişti.

Senin için hazırladığımız haberler