Curry'ye Kevin Durant göndermesi

04.02.2020 - 23:36 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 20:44

Curry'ye Kevin Durant göndermesi geldi. Ja Morant, şampiyonluğu Kevin Durant sayesinde aldıklarını ima eden paylaşımda bulundu.

Curry'ye Kevin Durant göndermesi

NBA'de işler kızıştı!

Sezon başında Memphis Grizzlies'a giden eski finaller MVP'si Andre Iguodala yeni takımının formasıyla parkeye hiç çıkmadı. Yönetimle sorun yaşadığı iddia eden veteran oyuncunun takasını istediği biliniyor.

Bu sezon 25 galibiyet, 25 mağlubiyet ile batıda 8. sıradan playoff potasına giren Grizzlies, bu başarısını Ja Morant, Dillon Brook gibi genç yıldız adaylarına borçlu.

 

Dillon Brook, Detroit Pistons galibiyetinden sonra attığı tweette "Onun takaslanması için sabırsızlanıyorum. Böylece ona karşı oynayarak Memphis'in kim olduğunu gösterebiliriz." dedi. Ardından Ja Morant bu tweeti RT'leyerek Brook ile aynı fikirde olduğunu gösterdi.

Bunun üzerine eski takım arkadaşını korumak isteyen Stephen Curry, instagram hesabından Iguodala'nın NBA şampiyonluğu yaşadığı bir fotoğrafını paylaştı.

 

Curry'nin paylaşımına karşılık olarak Ja Morant ise o dönemki şampiyonluklarını Kevin Durant sayesinde aldıklarını ima eden Durant'in şampiyonluk sevinci yaşarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler