Cyle Larin’in sakatlığı belli oldu... Beşiktaşlı golcü sahalara ne zaman dönecek?

20.07.2021 - 18:18 | Son Güncellenme: 20.07.2021 - 18:21

Beşiktaş haberleri… Kanada Milli Takımı’nda sakatlık yaşayan Beşiktaş’ın golcüsü Cyle Larin’in sahalardan ne kadar uzak kalacağı açıklandı.

Cyle Larin’in sakatlığı belli oldu... Beşiktaşlı golcü sahalara ne zaman dönecek?

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş forması ile geçtiğimiz sezona damga vuran isimlerden Cyle Larin mesaisine lig bittikten sonra da devam etti. Kanada Milli Takımı’na çağrılan golcü futbolcu CONCACAF maçlarında ülkesini temsil etti.

Larin 2-3 hafta futbol oynayamayacak

Larin, ABD ile Kanada’nın geçtiğimiz günlerde oynadığı karşılaşmada sakatlandı. A Spor’un haberine göre, ön adalesinden sakatlanan oyuncu 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Çaykur Rizespor maçına yetişebiliyor 

Süper Lig’de yeni sezon 13 Ağustos’ta başlayacak. Eğer Larin’in tedavisi 3 hafta sürerse siyah-beyazlı futbolcu ilk hafta oynanacak Çaykur Rizespor karşılamasına ancak yetişecek. 

Kanada Milli Takımı'nda rekor kırdı

26 yaşındaki Cyle Larin geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile toplam 44 maça çıkarken 22 kez fileleri havalandırdı. Kanada'nın Haiti'yi 4-1 yendiği maçta da rakip ağları 2 kez sarsan Larin, bu yıl milli takımındaki 10. golünü atmış oldu. Cyle Larin böylece Kanada formasıyla bir yılda en fazla gol atan oyuncu olmayı da başardı.

Senin için hazırladığımız haberler