Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran Ahmet Nur Çebi Açıklamasını Yalanladı

İsa Kethüda
29.05.2022 - 11:59 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 12:11

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş JK İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, başkan Ahmet Nur Çebi ile ilgili medyada yer alan sözlerini yalanladı. İşte detaylar.

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran Ahmet Nur Çebi Açıklamasını Yalanladı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş JK İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, dün basında başkan Ahmet Nur Çebi ve CEO Seçil Aygül ile ilgili yer alan sözleri yalanladı.

"Haber, tüm unsurlarıyla asılsızdır"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fanatik Gazetesi’nde; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulumuz ve kulüp profesyonellerimiz hakkında, kendi ağzımdan söylenmiş düşüncelerim olduğu iddiasıyla yayımlanan haber, tüm unsurlarıyla asılsızdır.

"Kirli bir algı"

İkinci Başkanlık görevinde bulunduğum süre zarfında, başta Başkanımız Ahmet Nur Çebi olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve kulüp profesyonellerimizle birlikte Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda kıymetli çalışmalar gerçekleştirdik.


Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi böyle bir haberin yayımlanmasının Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulunu yıpratma maksatlı kirli bir algı operasyonunun parçası olduğuna inanıyor, bu tarz haberlere itibar edilmemesini Camiamızdan rica ediyorum" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Larin için son teklifini yaptı!
Habere Git

Ne olmuştu?

İşte Adnan Dalgakıran'ın yapmış olduğu o açıklamalar:

Kulübün kapısından girmezdim!

"Bu tür kulüplerde yönetici olmak için şaklaban olmak lazım. Böyle olduğunu bilseydim kulübün kapısından içeri girmezdim. Başkan benden birçok şeyi sakladı. 2 ay önce bıraktım sağlığım yerine geldi. 

150 milyon dolar gibi bir bütçe girecekti kulübe

Kripto para için 50 bin dolarlık sermaye deniyor ama öyle değil. Toplam para 72 milyon dolardı ve teminat mektubu da verdiler. O zaman sermaye artırımı ile 150 milyon dolar gibi bir bütçe girecekti kulübe.  

Şirketime bekçi yapmam!

Kulüpte öyle bir CEO (Seçil Aygül) var ki kendi şirketime bekçi yapmam! Bütçe 6 ay geriden geliyor. CEO başkanla anlaşmış sadece başkana hesap veririm diyor. O zaman ben niye ikinci başkanım? Bu yönetime 1 sene ömür vermiyorum. Durum böyle iken yeni gelen genç arkadaş ne yapsın."

Senin için hazırladığımız haberler