Dan Bilzerian, Nusret Gökçe'yi ifşa etti

Feride Kara
20.12.2022 - 14:55 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 15:15

Dünya Kupası'nda Lionel Messi ile fotoğraf çektirmek için uğraşan Nusret Gökçe sosyal medyada gündem olurken Dan Bilzerian Gökçe'nin mesajlarını ifşa etti.

Dan Bilzerian, Nusret Gökçe'yi ifşa etti

Dan Bilzerian Katar’daki Dünya Kupası finallerinde hareketleriyle Messi’yi bunaltan Nusret Gökçe’nin kendisine attığı mesajları ifşa etti.

2015 yılından beri fotoğraf göndermiş

Instagram hesabından Gökçe’nin kendisine 2015 yılından beri gönderdiği fotoğrafları yayınlayan Dan Bilzerian “Herkes bu salt bae’nin ne kadar tuhaf olduğundan bahsediyor, bunu yıllardır biliyorum” notunu düştü. Gökçe’nin Bilzerian'a kendi fotoğraflarının yanı sıra konuk olduğu yarışmalardaki görüntülerini de gönderdiği görüldü.

Messi ile görüntüsü olay oldu

Nusret Gökçe, 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de kaptan Lionel Messi ile fotoğraf çektirmek için uğraştığı anlardaki görüntüsüyle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. 

İlgini Çekebilir
Messi yumurtayı kırdı!
Habere Git

Messi'yi darladı

Tuz serpme (saltbae) hareketiyle sosyal medyada fenomen olan işletmeci Nusret Gökçe, 2022 Dünya Kupasını Arjantin'de kaptan Lionel Messi ile fotoğraf çektirmeye çalıştı. Lionel Messi'nin, Nusret Gökçe'nin ısrarlı fotoğraf talebinden rahatsız olduğu gözlenirken özellikle kolundan çekilmesinden bozularak vücut diliyle rahatsız olduğunu gösterdi.

Messi Instagram rekoru kırdı

Dünya Kupası taşıdığı anları paylaşan Messi'nin sosyal medyadaki şampiyonluk fotoğrafı Instagram tarihinin en çok beğeni alan gönderi rekorunu kırdı. Paylaşım 58 milyondan fazla beğeni aldı.Eski rekor 56 milyonla sarı yumurtadaydı. 

Ronaldo Messi'yi kutlamadı

Kariyerleri boyunca Messi ile Ronaldo arasındaki kıyaslama sürerken Portekizli ünlü oyuncu Arjantinli yıldızı kutlamadı. Toplamda 780 milyon takipçisi olan Ronaldo, final hakkında Instagram, Twitter veya Facebook’tan hiçbir paylaşım yapmadı. 

Messi Milli Takımı bırakıyor mu?

Maçın ardından konuşan Messi Milli Takımı bırakıp bırakmadığı konusunda "Biliyorum! Bu kupayı bana tanrı hediye etti. Bunu kalbimde hissediyorum. Finali kazanma şeklimiz onu daha da özel kıldı. Arjantin Milli Takımı'nı bırakmadım. Böyle bir karar almadım. Şampiyon olarak devam etmek istiyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler