Haji Wright'ta dananın kuyruğu kopuyor: Fenerbahçe, Galatasaray...

13.01.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 09:24

Fenerbahçe, Galatasaray, Lokomotiv Moskova ve Atalanta'nın transfer etmek istediği Antalyaspor'un ABD'li forveti Haji Wright konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Haji Wright'ta dananın kuyruğu kopuyor: Fenerbahçe, Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Kiralık olarak geldiği Antalyaspor'da büyük çıkışı yakalayan ve bonservisi Sönderjyske takımından 2.5 milyon Euro'ya alınan ABD'li forvet Haji Wright transferin gözdesi durumunda. Oyuncunun Fenerbahçe ve  Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan da talipleri bulunuyor.

Lokomotiv Moskova'dan 8+2 Euro teklif

Antalyaspor, 23 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro talep etti. Hürriyet'in haberine göre en yüksek teklif Lokomotiv Moskova'dan geldi. Rus ekibi 8+2 milyon Euro’luk teklif sundu.

Wright, Rusya'ya gitmeyi kabul etmedi

Ancak ABD'li Wright, Rusya - Ukrayna savaşından sonra yaşananlar nedeniyle Moskova'ya gitmeyi reddetti. Futbolcunun kesin tavrı nedeniyle Rusya defteri kapandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yeni transferin sözleşme detayları belli oldu!
Habere Git

Galatasaray masadan kalktı

Antalyaspor, Moskova ekibinden aldığı 8 milyon Euro'luk teklifin altına düşmeme kararı aldı. Bu rakamı çok bulan Galatasaray, Antalyaspor'a paranın yanı sıra Mathias Ross, Yusuf Demir ve Haris Seferovic'i 6 aylığına kiralık verebileceğini belirtti. Ancak Akdeniz ekibi istediği paradan geri adım atmayınca sarı kırmızılar masadan kalktı.

Fenerbahçe'ten takas teklifi

Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro'nun sakatlığından dolayı forvet arayan Fenerbahçe, Wright için istenen 8 milyon Euro'yu çok buldu. Sarı lacivertliler, kadroda düşünmediği isimleri takasta kullanarak transferi bitirmek istiyor.

Haji Wright Fenerbahçe'ye olumlu bakıyor

Takasta, Mauricio Lemos, Bruma, Nazım Sangare, Serdar Dursun'un adı geçiyor.   Antalyaspor ve Fenerbahçe yönetimi, pazarlıklara devam ediyor. Oyuncunun olumlu baktığı transfer için görüşmelerin birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Eyüp teklif yapmıştı... Fenerbahçe ve Galatasaray genç yıldızla ilgileniyor!
Habere Git

Atalanta yanıt bekliyor

Merih Demiral'ın forma giydiği Serie A takımı Atalanta'nın da oyuncuyu istediği biliniyor.  İtalyan ekibinin 3.5 milyonu peşin, 1 milyon 250 bini dört eşit taksitte ödenmek koşuluyla toplamda 8.5 milyon Euro'luk teklifine Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerden sonra yanıt verilecek.

Valencia'nın ardından gol krallığında ikinci sırada

Bu sezon Antalyaspor’da 16 Süper Lig maçına çıkan ABD'li futbolcu 10 gol, 1 asistle oynuyor. Wright, Fenerbahçeli Enner Valencia’nın ardından gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunuyor. 

ABD Milli Takımı'nda 7 maçta 2 gol

Futbol kariyerine ABD başlayan  Wright, Almanya'da Schalke 04 ve Sandhausen, Hollanda'da VVV-Venlo ve Danimarka’da Sondörjyske formaları giydi.ABD Milli Takımı'nda 7 müsabakada görev aldı. ABD Milli Takımı'nda 4'ün Katar'daki Dünya Kupası'nda olmak üzere 7 maçta forma şansı bulan oyuncu 2 kez gol sevinci yaşadı. Bu gollerden biri Katar'da Hollanda'ya karşı geldi.

Senin için hazırladığımız haberler