Dani Alves davasında karar bugün! Serbest kalabilir...

Ali Bozkurt
19.03.2024 - 12:43 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 12:52

Cinsel saldırı suçundan 4.5 yıl Hapis cezasına çarptırılan eski futbolcusu Dani Alves'in davasında son karar bugün verilecek. Bugün serbest kalma ihtimali var. Detaylar...

Dani Alves davasında karar bugün! Serbest kalabilir...

AJANSSPOR HABER

Barcelona, cinsel saldırı suçundan 4.5 yıl Hapis cezasına çarptırılan eski futbolcusu Dani Alves için harekete geçti. Kulüp, Dani Alves için çarpıcı bir karar aldığı iddia edilirken eski yıldız futbolcunun davası da bugün görülecek. Detaylar...

Efsaneler listesinden çıkarıldı

Diario Sport'ta yer alan habere göre, Dani Alves'in 4.5 yıl hapis cezasının kesinleşmesinin ardından Barcelona, Alves'in adını 102 eski futbolcunun yer aldığı Barcelona efsaneler listesi grubundan çıkardı.

Bugün serbest kalabilir

Kicker'de yer alan habere göre; Cinsel saldırı suçundan yargılanan Dani Alves, bugünkü duruşma sonucuna bağlı olarak bugün serbest kalabilir. 

Ne olmuştu?

Barselona kentindeki bir diskotekte 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak'ta Meksika'dan Barselona'ya geldikten sonra gözaltına alınmış ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İfadelerini üç kez değiştiren, son olarak "cinsel ilişkiyi kabul ederek, eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk ifadelerinde yalan söylediğini" belirten 39 yaşındaki Alves, bulunduğu Brains 1 Cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak'ta Brains 2 Cezaevine nakledilmişti.

Eşi terk etmişti

Alves'in manken eşi Joana Sanz da cinsel saldırı iddialarının ardından Brezilyalı futbolcudan ayrıldığını açıklamıştı.

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves'in, cinsel saldırı suçlamasıyla Barselona'da tutuklanmasının ardından son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler