Daniel Ricciardo yeniden Red Bull'da | Formula 1 Haberi

Orhan Gülek
24.11.2022 - 17:15 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 21:39

Formula 1 ekiplerinden Red Bull, eski pilotu Daniel Ricciardo'nun yeni sezonda takımda yedek pilot olarak yer alacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Daniel Ricciardo yeniden Red Bull'da | Formula 1 Haberi

AJANSSPOR - HABER

2022 Formula 1 sezonu McLaren'de tamamlayan Daniel Ricciardo, eski takımına döndü. Formula 1 takımlarından Red Bull'dan yapılan açıklamada, Avustralyalı pilotun 2023 Formula 1 sezonunda Max Verstappen ve Sergio Perez'in ardında 3. pilot olarak görev yapacağı belirtildi.

"Gülümsemem her şeyi anlatıyor sanırım"

Avustralyalı pilot açıklamasında, "Gülümsemem her şeyi anlatıyor sanırım. Evime döndüğüm ve 2023'te takımın 3. pilotu olacağım için çok heyecanlıyım. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Takıma elimden geldiğince destek olabilmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Christian Horner: "Harika bir yeteneğe sahip"

Red Bull'da takım patronu Christian Horner ise Ricciardo'nun takıma dönmesinden dolayı mutluluğunu dile getirerek, "Harika bir yeteneğe sahip. Gelişimimize yardımcı olacak ve onunla birlikte tekrar çalışacağımız için çok mutluyuz." yorumunda bulundu.

McLaren, Daniel Ricciardo'nun yerine Lando Norris'le birlikte Oscar Piastri'nin yarışacağını açıklamıştı. Red Bull ise mevcut pilotları Max Verstappen ve Sergio Perez'le sezona başlayacak.

Daniel Ricciardo, Red Bull'da 4 sezon yarışmış ve 5 yarış galibiyeti elde etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler