Daniel Sturridge'e Ada'dan talip var! Transfer...

01.01.2020 - 23:15 | Son Güncellenme: 01.01.2020 - 23:22

Daniel Sturridge'e Ada'dan talip var! Transfer...

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Trabzonspor'un kadrosuna kattığı İngiliz golcü Daniel Sturridge için henüz yarım dönem geçmişken tekrardan Premier Lig takımları oyuncuyu radarına aldı. Sturridge'i Premier Lig'den hangi takım transfer etmek istiyor? İşte detaylar...

Bordo-mavililer, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Norveçli Alexander Sörloth'tan sonra Daniel Sturridge transferini de bitirerek büyük sükse yaratmıştı.

Ancak İngiliz golcünün sezona sakat girmesi, aynı zamanda oyuncunun Süper Lig'e ve Trabzonspor'a alışmasını geciktirmişti.

Sakatlıktan döndükten sonra kendisine verilen dakikaları iyi değerlendirdi. Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 11 maçta 7 gol ve 4 asist yapan İngiliz oyuncuya ülkesinden talip geldi.

The Sun gazetesinin haberine göre Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, 23 yaşındaki forveti Wesley'nin sakatlığının ardından golcü arayışına girdi. Belirtilene göre Aston Villa'nın Ocay ayı transfer dönemindeki ilk hedefi Daniel Sturridge olabilir.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler