Daniele Santarelli 3 yıllık sözleşmeye imza attı

Aleyna Gürgen
12.12.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 21:45

Filenin Sultanları ve İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano'nun başantrenörü Daniele Santarelli 3 yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı. İşte detaylar...

Daniele Santarelli 3 yıllık sözleşmeye imza attı

Hem Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın hem de İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano'da başantrenör olarak görev yapan Daniele Santarelli'den yeni bir imza geldi. Tecrübeli İtalyan başantrenörün güncel ekibi ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda olmayacak
Habere Git

Santarelli, Imoco Volley ile devam edecek

Daniele Santarelli, 7 sezondur İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano'nun başantrenörlüğünü sürdürüyor. Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre ise Santarelli Imoco Volley ile yeni bir sözleşme imzaladı. 3 yıllık olduğu belirtilen sözleşmenin 2024-25 sezonundan itibaren geçerli olduğu da belirtildi.

İlgini Çekebilir
Kadın voleybolunun en iyisi Çin'de belli olacak
Habere Git

İtalyan başantrenör ile altın yaz

İtalyan başantrenör Daniele Santarelli bu yaz Filenin Sultanları ile adeta başarıdan başarıya koştu. Milliler önce 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi'nde sonrasında ise Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Olimpiyat Elemeleri'nde ise grubunu namağlup liderlikle bitiren ve 2024 Paris Olimpiyatları vizesi alan Filenin Sultanları bu başarıları ile Dünya Kupası'nı da kazandı. Ekibin başantrenörü Santarelli ise 2023 yazı hakkında "Birkaç ay önce birlikte çalışmaya başladık. 3 hedefimiz vardı ve hepsine ulaştık. Yorucu bir yaz oldu ama tüm hedeflerimize ulaştık. Gerçekten mükemmel bir yaz oldu." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler