Daniele Santarelli, İtalya maçının ardından gözyaşlarını tutamadı

09.08.2024 - 08:25 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 11:11

Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli, Türkiye'nin Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya'ya yenilmesinin ardından gözyaşlarına boğuldu.

Daniele Santarelli, İtalya maçının ardından gözyaşlarını tutamadı

AJANSSPOR - HABER

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024'te yarı finalde İtalya'ya mağlup oldu. Başantrenör Daniele Santarelli'nin ise maçın ardından göz yaşlarını tutamadığı aktarıldı.

Türkiye yarı finalde mağlup oldu

Filenin Sultanları, Paris 2024'te yarı final maçında İtalya ile karşılaştı. Milliler maçı 25-22, 25-19 ve 25-22'lik setlerle 3-0 kaybetti. Türkiye, olimpiyatların grup aşamasında da İtalya'ya 3-0 mağlup olmuştu.

Santarelli maçın ardından ağladı

TRT Spor'dan Enes Yalnız ise karşılaşmanın ardından Filenin Sultanları'nın İtalyan başantrenörü Daniele Santarelli'nin röportaj sırasında gözyaşlarını tutamadığını aktardı. Santarelli'nin maç sonu röportajı ise canlı yayında süre kalmadığı için ekranlara gelmedi.

İlgini Çekebilir
Eda Erdem: ''Madalya alarak veda etmek istiyoruz''
Habere Git

Filenin Sultanları bronz madalya için sahaya çıkacak

Filenin Sultanları için olimpiyatlarda madalya kazanma şansı henüz bitmiş değil. Milliler 10 Ağustos Cumartesi günü saat 18.15'te üçüncülük maçında bronz madalya mücadelesi verecek. Türkiye'nin bronz madalya rakibi ise yarı finalde Amerika'ya elenen Brezilya.

Senin için hazırladığımız haberler