Daniele Santarelli'nin ekibi VakıfBank yıldızının transferini resmen açıkladı!

Aleyna Gürgen
03.07.2024 - 15:31 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 15:48

Geçtiğimiz günlerde Zhu Ting transferini açıklayan Daniele Santarelli'nin başantrenörü olduğu Imoco Volley Conegliano, Gabi Guimaraes'in transferini de duyurdu.

Daniele Santarelli'nin ekibi VakıfBank yıldızının transferini resmen açıkladı!

Imoco Volley Conegliano'da yeni bir transfer daha resmiyet kazandı. İtalyan ekibi geçen sezonu Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ta tamamlayan Gabi Guimaraes'i renklerine bağladı.

VakıfBank'ın yıldızı İtalya'ya transfer oldu

Brezilyalı yıldız Gabriela Guimaraes'in transferdeki adresi resmileşti. Geçtiğimiz sezonu VakıfBank ile noktalayan smaçör İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano'ya transfer oldu. İtalyan takımında başantrenörlük görevini ise Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı da çalıştıran Daniele Santarelli yürütüyor.

Guidetti'den Guimaraes itirafı

Geçtiğimiz haftalarda Gabi Guimaraes'in ekipten ayrılacağını öğrenen VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti ise bir röportajında Brezilyalı oyuncu için "Gabi'nin gideceğini duyunca ağladım." demişti.

 

İlgini Çekebilir
Santarelli'nin takımından dev transfer!
Habere Git

Guimaraes'in 5 yıllık VakıfBank serüveni sona erdi

Brezilyalı voleybolcu Gabriela Guimaraes 2019-20 sezonundan bu yanan Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ta forma giyiyordu. Tecrübeli smaçör 2023-24 sezonunu da Sarı-Siyahlı ekipte tamamlamasının ardından VakıfBank ile yollarını ayırdı. 

Haak ve Guimaraes yeniden aynı takımda

Imoco Volley Conegliano'ya transfer olan Gabi Guimaraes, İtalyan ekibinde eski takım arkadaşı Isabelle Haak ile yeniden aynı formayı giyecek. Brezilyalı yıldız, VakıfBank'ta takım arkadaşı olduğu Haak ile yeniden aynı takımda yer olması hakkında şunları söyledi: "Son derece mutluyum. Birlikte tekrar oynama durumundan her zaman bahsettik. Bu benim için gerçekleşen bir başka rüya. En iyi arkadaşlarımdan biri, her zaman konuşuyoruz. Bu yüzden onun yanında olmak bir rüya. Türkiye'de birçok başarı elde ettik, bu yüzden bu, başarıyı şimdi İtalya'da tekrarlamak için daha da büyük bir motivasyon."

Senin için hazırladığımız haberler